Δείτε την ζωντανή εκτέλεση του «Tonight», από τον Monsieur Minimal  και την Rosey Blue, στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1, Μουσικό Κουτί, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη. 

Από το επεισόδιο στις 2 Ιουνίου με καλεσμένους τον Δάκη και τον Monsieur Minimal και guest την Ανδριάνα Μπάμπαλη και την Rosey Blue. Δείτε εδώ.

Ο Monsieur Minimal «πειράζει» τον εαυτό του και το αγαπημένο μας «Tonight», το ντουέτο του μαζί με την Rosey Blue μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ του «Εasteria», δίνοντας του μια νέα, chill dance, ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση. Ακούστε εδώ.

Το βίντεο του «Tonight» είναι μια “ταινία μικρού μήκους” μέσα από την οποία ξετυλίγεται μια περίεργη και ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Monsieur Minimal και την Rosey Blue σε ένα ερημικό (Western look) τοπίο ανάμεσα σε μάγους, τσιγγάνες, σειρήνες και σερίφηδες. Ένα υπέροχο βίντεο και μια υπερπαραγωγή που υπογράφει ο Δημήτρης Συλβέστρος. Ακούστε το «Tonight» στο Spotify.

Ο Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τον περιπαικτικό τίτλο «Εasteria» (ένα λογοπαίγνιο που προκύπτει από τις λέξεις East + Hysteria).

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο, κιθαριστικό άλμπουμ πιστό στον vintage ήχο των 70s αλλά και με την προσθήκη νέων επιρροών όπως αυτών της soul, της blues και της μεταμοντέρνας ψυχεδέλειας πάντα μέσα από το ξεχωριστό φίλτρο της καλαίσθητης POP που χαρακτηρίζει τον Monsieur Minimal όλα αυτά τα χρόνια και τον κατατάσσει πλέον ως one of a kind pop aesthete για την Ελληνική ανεξάρτητη μουσική σκηνή. To album «Εasteria» του Monsieur Minimal κυκλοφόρησε στις 3/11/2020. Ακούστε το Easteria Album στο Spotify.

 

1