Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε ο Κυριάκος Γεωργίου, στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Ο νεαρός καλλιτέχνης που έχει καθιερωθεί πλέον στην μουσική βιομηχανία της Βουλγαρίας, άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στο τηλεοπτικό κοινό και μίλησε για την ζωή του που μοιράζεται μεταξύ Λονδίνου και Ελλάδας! Επίσης, αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής και αποκάλυψε για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως η απώλεια στενού συγγενικού του προσώπου, που τον στιγμάτισε.

 

Παρακολουθήστε την συνέντευξη:

 

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music: Κυριάκος Γεωργίου – «Όνειρα»

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«ΟΝΕΙΡΑ»

Μουσική: Σοφία Πεχλιβάνη

Στίχοι: Jackpot

 

Ο Κυριάκος Γεωργίου, μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Όνειρα».

Ο νεαρός και ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Βουλγαρία, καθώς η γειτονική χώρα τον έχει κατατάξει ήδη στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, με συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές όπως η Anelia, εμφανίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς και Live Performances στα μεγαλύτερα clubs των Βαλκανίων, επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ!

Ο Κυριάκος Γεωργίου μέσα από το νέο του τραγούδι,  μας ταξιδεύει μουσικά στα δικά του «Όνειρα», στο οποίο την μουσική υπογράφει η Σοφία Πεχλιβάνη, τους στίχους οι JackPot και την παραγωγή ο Άγγελος Ανδρεάτος.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP «ONEIΡΑ» ΣΤΟ #1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

 

 

Follow Κυριάκος Γεωργίου: