Πριν 40 ημέρες κυκλοφόρησε μέσα απο το επίσημο κανάλι της GABI Music στο Youtube το πρώτο έντεχνο cover με αγαπημένα τραγούδια απο την Εύα Μπάιλα και τον Στάθη Αρτινό. Αν και τους τελευταίους μήνες τα ακούσματα και η μοδα στη μουσική είναι αλλού, φαίνεται πως πάντα υπάρχει χώρος, -μεγάλος μάλιστα- για καλά τραγούδια. Το νέο cover της Εύας και του Στάθη έχει ξεπεράσει σε μόλις 40 ημέρες τα 1.000.000 views ενώ τα σχόλια στο Youtube είναι κάτι περισσότερο από ενθαρυντικά για τους δυο καλλιτέχνες που τόλμησαν να πάνε ενάντια στην ‘’μόδα’’ και να στηρίξουν αυτό που τους αρέσει και αυτό που πιστεύουν.

‘’Πες μου γιατί’’ , ‘’Κακές Συνήθειες’’, ‘’Μαρέσει να μην λέω πολλά’’ και ‘’Οταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει’’, τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδάμε μέχρι σήμερα, σε μια ιδιαίτερη ερμηνεία απο τους δυο καλλιτέχνες σε συνδυασμό με μια εικόνα που πραγματικά σε ταξιδεύει.

Δείτε το video clip του cover που γυρίστηκε σε Ιωάννινα, Μέτσοβο και Άρτα:

Την παραγωγή ανέλαβε ο παραγωγός και μάνατζερ των τραγουδιστών, Μάριος Χαπέρης. Οι τραγουδιστές αρχίζουν κοινές live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο από 24 Δεκέμβρη ενώ την περιοδεία τους έχει αναλάβει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.