Μία μοναδική φωνή, με ξεχωριστό ταλέντο και ταπεραμέντο, έρχεται, να δώσει έναν μοναδικό μουσικό ρυθμό, στο φετινό μας καλοκαίρι, προκαλώντας «καύσωνα», με το «Πόσο Ακόμα»!

Η Kelly Papa, ένα όνομα που πρέπει να συγκρατήσετε, γιατί θα μας απασχολήσει πολύ μουσικά, μας παρουσιάζεται, μέσα από το «Πόσο Ακόμα», σε διεύθυνση παραγωγής του Χριστόδουλου Σιγανού, και στίχους και μουσική του Γιάννη Ιερεμία, και με μία εκρηκτική ενορχήστρωση των δύο τους, αποδεικνύοντας, πώς είναι το «Next Big Thing» της ποπ μουσικής σκηνής.

Υπηρετώντας με σκληρή δουλειά, εδώ και δεκαπέντε χρόνια, τον χώρο του πενταγράμμου, και με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματά του, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πέγκυ Ζήνα και άλλοι, αλλά και έχοντας εμφανιστεί, στα γνωστότερα νυχτερινά μαγαζιά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα, να κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο, και να λάμψει.

Έχοντας στο βιογραφικό της, σπουδές στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ, από μικρή, το τραγούδι και η μουσική, ήταν η μεγάλη της αγάπη, μονόδρομος για εκείνη. Με σημαντικές επίσης, μουσικές σπουδές στο ενεργητικό της, όπως μαθήματα φωνητικής και μοντέρνο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, και με κλίση, στην ποπ-ροκ μουσική, νιώθοντας η ίδια, ροκ ως προσωπικότητα, πρόκειται για ένα κορίτσι, χαμηλών τόνων, που δουλεύει σκληρά, για να πετύχει το όνειρό της!

Η Κέλλυ Παπά, γεννήθηκε για να τραγουδάει, αυτή είναι η ζωή της, όπως εξομολογείται, και η δική μας να την απολαμβάνουμε, όπως και τώρα, μέσα από το «Πόσο Ακόμα», που κυκλοφορεί, από τη Heat The Label, και το κανάλι στο Youtube, της SiganosMusic.