Ο πολυαναμενόμενος δίσκος «Τριλογία Ψυχής», μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Μαρίας Χατζηαυξέντη και του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή», κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services, αλλά και στα φυσικά καταστήματα σε CD!

 

 

ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ
«ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ»

Από το δίσκο «ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΨΥΧΗΣ» που  κυκλοφορεί ψηφιακά και σε CD!

 

 

Όλα τα έσοδα από το έργο αυτό θα εκχωρούνται στον σύνδεσμο, ως πνευματική αφιέρωση στη μνήμη της αδελφής της εμπνεύστριας και δημιουργού αυτού του έργου, Κυριακής Χατζηαυξέντη, η οποία εγκατέλειψε πρόωρα τα εγκόσμια.

Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου συνοδεύεται από το single «Το βιολί της αμαρτίας».
Μια άκρως συγκινητική μελωδία που συγκλονίζει τον ακροατή από τις πρώτες κιόλας νότες, και την υπέροχη ερμηνεία της Μάγδας Βαρούχα με την χαρακτηριστική βελούδινη φωνή της.

Το τραγούδι «Το βιολί της αμαρτίας» σε μουσική, ενορχήστρωση και ερμηνεία της Μάγδας Βαρούχα, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον στίχο της Μαρίας Χατζηαυξέντη.

 

 

Official lyric video:

 

 

Το βιολί της αμαρτίας

Ερμηνεία/μουσική/ενορχήστρωση: Μάγδα Βαρούχα

Στίχοι: Μαρία Χατζηαυξέντη

Lyric video: Klaketacy Productions

 

 

Λίγα λόγια για το δίσκο «Τριλογία  Ψυχής»

Η  «Τριλογία Ψυχής» είναι ένα πρωτότυπο και πολυσυλλεκτικό έργο σε στίχους εμπνευσμένους από τις προσωπικές ποιητικές συλλογές «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ», «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ» και «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ/ΠΩΛΕΙΤΑΙ» της Μαρίας Χατζηαυξέντη, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Για τον ιερό αυτό σκοπό ένωσαν τις δυνάμεις τους κορυφαίοι δημιουργοί και ερμηνευτές που μελοποίησαν την ποίηση της Μαρίας και συνέθεσαν μαγικές μελωδίες, άλλοτε νοσταλγικές, άλλοτε χαρούμενες, αλλά πάντα παθιασμένες και συγκινητικές.

Τα δεκατέσσερα αυτά μοναδικά τραγούδια ερμηνεύουν οι Νεφέλη Αντωνίου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μάγδα Βαρούχα, Σαλίνα Γαβαλά, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Θεοδότου, Βίκυ Καρατζόγλου, Παμπίνα Κοντέα, Κωνσταντίνα, Δημήτρης Μεσημέρης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μιρέλα Πάχου, Σταύρος Σιόλας και Νικόλας Φιλήτας.

Στην μελοποίηση των στίχων της Μαρίας Χατζηαυξέντη συμμετείχαν οι Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Βαλεντίνος Βαλιαντή, Μάγδα Βαρούχα, Μάκης Δράκος, Θωμάς Θεοδώρου, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Παναγιώτης Μαθιέλλης, Δημήτρης Μεσημέρης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μιρέλα Πάχου  Σταύρος Σιόλας και Δημήτρης Χατζηδημητρίου.
Στο εγχείρημα αυτό πολύτιμος σύμβουλος της Μαρίας Χατζηαυξέντη, με την εμπειρία και την καθοδήγηση του, στάθηκε ο διεθυντής της Walnut Entertainment, Μίλτος Καρατζάς.

 

 

Ακολουθήστε την Μάγδα Βαρούχα στα Social Media:

Facebook: http://bit.ly/VarouchaFB
Instagram: http://bit.ly/VarouchaIG

 

 

Ακολουθήστε την Μαρία Χατζηαυξέντη στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/maria.hadjia…
Instagram: http://bit.ly/XatziafksentiInsta

 

 

Κυκλοφορεί από την Walnut entertainment!