Μετά από 6 χρόνια απουσίας, οι Κορίνθιοι modern metallers επιστρέφουν !!!

Και αυτή τη φορά φέρνουν μαζί τους το «Α new age of Insanity», το τελευταίο τους άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου! Τι καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια γεύση από αυτό, μέσα από το πρώτο επίσημο βντεοκλίπ τους από το άλμπουμ, με τίτλο “Eyes of Glass” που δείχνουν την ωμή δύναμή τους αλλά και την μελωδική λυρικότητα τους, σε ένα δυνατό συνδυασμό από heavy grooving metal riffing και καθαρά με growls φωνητικά.

Σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Κολιόπουλου και παραγωγή από την ίδια την μπάντα σε συνεργασία με την DVS, παρουσιάζουν μια ισχυρή απόδοση που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μπάντες όπως οι Gojira , Stone Sour, Lamb Of God κλπ.

BIO
 
Οι Rejection είναι μια μπάντα που σχηματίστηκε στην Κόρινθο και έχουν επιρροές από τον μοντέρνο μέταλ ήχο . Έχουν στο ενεργητικό τους δυο Ελληνικές περιοδείες και μια Ευρωπαική σε χώρες όπως η Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία και Ρουμανία.Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει δυο άλμπουμ το Hollow Prays ( 2010- puzzle records) το Subject 43 ( 2013 independent release ) και τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει την τρίτη της δουλειά με τίτλο “ Α new age of insanity “ Oι Rejection έχουν αποσπάσει θετικά reviews από το Metal Hammer ( band of the week ) και το Decibel (USA)(special mention) και έχουν παίξει σε festival όπως το Αthens B fest και το Bucovina rock castle . Aπό την καινούρια χρονιά η μπάντα προγραμματίζει να περιοδεύσει και πάλι σε Ελλάδα και Ευρώπη για την προώθηση του καινούριου της άλμπουμ
.
Δισκογραφία 
Hollow Prays (2010)
Subject 43 (2013)
A new age of insanity (2019)
 
 
OFFICIAL SOCIAL MEDIA
 
 
0