Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι… «Παιδί Από Σπίτι»! Το απόλυτο pop icon ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις του με τον hitmaker Φοίβο σε ένα ξεσηκωτικό hit single, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

 

Μετά την επιτυχία «Στενοχώρια Μου», ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Φοίβος μας χαρίζουν ακόμα ένα pop anthem με catchy στίχο, που μπαίνει αμέσως στη λίστα με τα hits του φετινού καλοκαιριού

Το «Παιδί Από Σπίτι» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, με εντυπωσιακά πλάνα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη να  μαγνητίζει τα βλέμματα με τον μοναδικό του τρόπο. Τα γυρίσματα έγιναν στη Βουλγαρία, υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου σκηνοθέτη της χώρας Ludmil Ilarionov Liusi

Το «Παιδί Από Σπίτι», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό μέσα από τη ραδιοφωνική του μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες, είναι επίσης διαθέσιμο και σε αγγλική version, με τίτλο «Follow You».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ο Βαγγέλης Κακουριώτης συνεχίζει, για ακόμα μία διαδοχική σεζόν, την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη στο «YTON», κάθε Σάββατο και Κυριακή.

 

 

Βρείτε και τις δύο versions του «Παιδί Από Σπίτι» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:  https://smarturl.it/paidiapospitivk

 

 

Δείτε το music video:

 

 

CREDITS

Μουσική – Στίχοι: Φοίβος
Σκηνοθεσία: Ludmil Ilarionov Liusi
Παραγωγή: Φοίβος

 

 

ARTIST OFFICIAL PAGES

Facebook: https://www.facebook.com/vaggelis.kakouriotis
Instagram: https://www.instagram.com/vangelis_m_kakouriotis

 

 

2020 PANIK RECORDS

 

 

 

 

0