Ο  Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γκαλά Όπερας, με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

 

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες των συνθετών ROSSINI, BELLINI, DONIZETTI, VERDI, DELIBES, BIZET, OFFENBACH, LEHAR και ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ.

 

Στη φετινή εορταστική συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες:

Βασιλική  Καραγιάννη, σοπράνο

Άρτεμις Μπόγρη, σοπράνο

Βασίλης Καβάγιας, τενόρος

Δημήτρης Γιάκας, πιάνο

 

Και εφέτος όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν αποκλειστικά για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου, το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. Είναι από τα παλαιότερα κτίρια του κτήματος και μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής κρασιού για την εποχή του. Τα κρασιά του Τατοΐου είχαν βραβευθεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος. Για να καλυφθεί το κόστος της μελέτης διοργανώνονται τακτικές ενέργειες fundraising μιας και το κόστος της μελέτης είναι ιδιαιτέρως υψηλό λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των ειδικών απαιτήσεων.

 

 

Χορηγοί-δωρητές:

Στάμος Ι. Φαφαλιός, Αρτεμίσιον Γεωργική Α.Ε., Electra Palace Hotel, Λιάνα Βουράκη, Νικόλαος Μωραϊτης, Οίκος Μόδας Costarellos, Ανώνυμοι.

Τον ανθοστολισμό της σκηνής του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός θα επιμεληθεί εφέτος η κ. Ευαγγελία Αφθονιάδου και η εταιρεία “Ηριδανός”.

 

Διάρκεια συναυλίας: 2 ώρες μαζί με το διάλειμμα

 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Διακεκριμένη (σειρές 1-3): 50 €

Ζώνη Α’ (σειρές 4-6): 30 €

Ζώνη Β’ (σειρές 7-16 & εξώστης): 20 € & 15 € για φοιτητές και ανέργους

 

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Πλατεία Καρύτση 8

10561 Αθήνα

 

 

 

Πληροφορίες/κρατήσεις:

Υπηρεσία εισιτηρίων – Ticket Services

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοα Πεσμαζόγλου), Αθήνα

Τηλ: 210-7234567

Online: www.ticketservices.gr

και στα καταστήματα Public

 

Διοργάνωση & επικοινωνιακή προβολή: specs ‘n’ arts

Παραγωγή: «ARTE ATENE»