Η πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου και των Βαλκανίων ξεδιπλώνεται και αναβιώνει μέσα από τις σύγχρονες «αναγνώσεις» της Σαβίνας Γιαννάτου και των Primavera en Salonico.

 

Τραγούδια από τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την Ελλάδα υφαίνουν ένα πολυποίκιλο μουσικό χαλί, μία γοητευτική μουσική περιπλάνηση στη μεγάλη θάλασσα των πολιτισμών.
 
Βασισμένοι στην παράδοση κυρίως της Μεσογείου – η Σαβίνα Γιαννάτου και το μουσικό σύνολο Primavera en Salonico καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα ήχου, μέσα από το συνδυασμό της Ανατολής και της Δύσης, του σύγχρονου και του παραδοσιακού καθώς και του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.

Ερμηνεύοντας σε διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους η Σαβίνα Γιαννάτου χρησιμοποιεί τη σπάνια φωνή της ως ένα επιπλέον όργανο, δίνοντας έμφαση στην έκφραση της “μουσικής” 
του κάθε γλωσσικού ιδιώματος και οι Primavera en Salonico αξιοποιούν στο έπακρο τον ιδιοσυγκρασιακό ήχο τους, διερευνώντας συχνά τα όρια των δυνατοτήτων τους.

 

ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ
&
PRIMAVERA EN SALONICO

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΚΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις μουσικές των χωρών της Μεσογείου και των Βαλκανίων, με την μοναδική ποιότητα της φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου και την ευρηματική δεξιοτεχνία των Primavera en Salonico, μόνιμων συνεργατών της στη δισκογραφία και στις εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου
για περισσότερα από 25 χρόνια.

 

INFO:

MYKONOS ART FESTIVAL 2021
ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΚΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηλεφωνικές κρατήσεις / πληροφορίες:
Δευτέρα – Παρασκευή : 10:00 – 20:00
Τηλ. 2289028636, εσωτερικό 302

Ώρα έναρξης : 21:00

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

PRIMAVERA EN SALONICO:

Γιάννης Αλεξανδρής: ούτι, κιθάρα, ταμπουράς
Κώστας Βόμβολος: ενορχηστρώσεις, κανονάκι, ακορντεόν
Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί
Μανούσος Κλαπάκης: κρουστά
Χάρης Λαμπράκης: νέυ
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο
 
Management / Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr