Με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, οι live εμφανίσεις του Θάνου Πετρέλη, στο ανανεωμένο «Dames» στο Παγκράτι!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, συγκινημένος για την «Επιστροφή» του, όπως την χαρακτηρίζει, μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω covid 19, εγκαινίασε το ολοκαίνουργιοhot spot διασκέδασης, που σε χρόνο dt, απέδειξε, πώς, κέρδισε το στοίχημα, του απόλυτου liveclubbing.

Κάθε Πέμπτη, ο Θάνος Πετρέλης, προκαλεί ντελίριο κεφιού, έχοντας στο πλευρό του, το εκρηκτικό γυναικείο συγκρότημα «Dinamiss», που σε συνδυασμό με το dj setting του Βαλεντίνο, όλο αυτό που παρουσιάζουν, έχει ήδη αποτελέσει πόλο έλξης του κόσμου, αλλά και των επωνύμων φίλων του.

Ανάμεσά τους, το  ταίρι στο Just the 2 of Us, Πηγή Δεβετζή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Konnie Metaxa, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Σάκης Αρσενίου και άλλοι πολλοί, που έσπευσαν να τον απολαύσουν on stage, και να ζήσουν, την πιο μοντέρνα πρόταση διασκέδασης.

Το αδιαχώρητο κόσμου στο «Dames», συνεχίζεται και τις Παρασκευές, με το «Fight Club» show, αλλά και τα Σάββατα, με το «Μatrix» theme, που κάνουν την διαφορά, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη!

 

0