Ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες, έκανε ο υπ. Περιφερειάρχης Αττικής Φίλιππος Καμπούρης, για να δώσουν το δυναμικό παρών τους, την Κυριακή 1 η Οκτωβρίου, στις 19:00 μμ στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα διεξαχθεί, η κεντρική του ομιλία, στην «Μάχη για την Αττική».

Επιφυλάσσοντάς τους μάλιστα, μία ευχάριστη έκπληξη, αφού όπως ανακοίνωσε, μετά το τέλος των όσων έχει να πει, θα ακολουθήσει, μία μοναδική συναυλία, με τον σπουδαίο ερμηνευτή, Θέμη Αδαμαντίδη.

“Μαχητές και Μαχήτριες της ΑΤΤΙΚΗΣ σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ μας ομιλία για να στείλουμε το μήνυμα νίκης για τις εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου. Ήρθε η μεγάλη ώρα να πάρουμε το μέλλον μας στα χέρια μας. Φτάνει πια με αυτούς που το μόνο που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια είναι να μας κοροϊδεύουν και να μας εμπαίζουν. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μεγάλη ΜΑΧΗ για μια καλύτερη Αττική.

Μια Αττική που θα υπάρχει κοινωνική μέριμνα χωρίς διακρίσεις. Που θα είναι ασπίδα για να προστατεύει τους πολίτες. Μία Αττική που δεν θα κινδυνεύει από πυρκαγιές και πλημμύρες. Μία Αττική που οι πολίτες θα ζουν με ασφάλεια. Μια Αττική που θα πρωταγωνιστεί για την ιστορία της, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον αθλητισμό. Γιατί εμείς #ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΤΟΛΜΑΜΕ#», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά, ο υπ. Περιφερειάρχης Φίλιππος Καμπούρης-Μάχη για την Αττική.

 

0