Η «Επόμενη μέρα» ανήκει σε ένα πολυτάλαντο παιδί που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Αγγελούσης. Είναι κτηνίατρος, τραγουδιστής και συνθέτης και πολύ καλός μας φίλος. Αυτό που τον χαρακτηρίζει πάνω από όλα είναι η διάθεση για προσφορά, τον σκοπό που έχει να σε κάνει να ξεπερνάς τις στενοχώριες σου, να γιατρεύει «σώμα» μα και ψυχή μέσα και από τις δυο ιδιότητές του!

 

Τον συναντάω στο χώρο του κτηνιατρείου όπου έχω μαζί μου το μικρό τετράποδο «παιδί» μου με σκοπό να τον εξετάσει κλινικά και να κάνουμε το ετήσιό μας εμβόλιο.

 

 

Πάντα αεικίνητος, σα σφαίρα κινείται στο χώρο μα δε σε αγχώνει. Έχει ένα σταθερό χαμόγελο και εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Απολαμβάνεις να τον παρατηρείς, να επικοινωνείς μαζί του.

Τον γνώρισα σε ένα νυχτερινό χώρο πριν 3 περίπου χρόνια όπου τραγουδούσε. Η αλήθεια είναι ότι μόνο ένα απλό live δεν ήταν αυτό.

Η ζεστασιά του, η ικανότητά του να κάνει το μαγαζί μια παρέα και η διασκέδαση που μας χάρισε ήταν κάτι παραπάνω από ανάταση ψυχής. Ξεχάσαμε τα προβλήματά μας και περάσαμε καταπληκτικά. Από τότε τον ακολουθούμε σαν μια παρέα.

 

 

Γεννημένος στην επαρχία, στο Έξαρχο Φθιώτιδας, έχοντας από πάντα μέσα του τα μικρόβια της μουσικής και της φιλοζωίας, ο Αλέξανδρος περνά φοιτητής της κτηνιατρικής στην πόλη της Καρδίτσας.

Εκεί αμέσως αρχίζει να ασχολείται παράλληλα με τη σχολή του και με τον χώρο της Μουσικής, κάνοντας μαθήματα μονωδίας και σύνθεσης, πραγματοποιώντας πολύ γρήγορα Live Actings και μπαίνοντας ακόμα πιο γρήγορα στη δισκογραφία με τα τραγούδια που υπογράφει μάλιστα ο ίδιος.

Κερδίζοντας το 3ο βραβείο το 2013 διαβαλκανικά εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο μουσικό Festival Εvrofest, έζησε από νωρίς έναν αέρα Eurovision.

Τα πράγματα έπειτα, κύλησαν γρήγορα και ένδοξα για κείνον. Χριστουγεννιάτικα πάρκα όπως ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα και η Αστερούπολη των Ιωαννίνων, του αναθέτουν τη σύνθεση των ομώνυμων και επίσημων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών τους, ενώ δεν αργεί και η πρώτη του μεγάλη συναυλία με κόσμο άνω των 1.000 ατόμων να τον επικροτούν.

 

To τραγούδι του «Φιλί του ουρανού» ψηφίζεται πρώτο πανελλαδικά ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητες για το καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο κομμάτι, ενώ λίγο καιρό αργότερα, τα «Κύματα» ως το πρώτο ελαφρολαϊκό τόλμημα του τραγουδιστή κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Έναν χρόνο αργότερα, η ερωτική του μπαλάντα «Διεκδίκησέ με» σε στίχους και μουσική του ίδιου, αποτελεί ίσως μέχρι σήμερα το κομμάτι που τον έκανε να ξεχωρίσει.

Το  τραγούδι του «Ρίσκο» που ακολουθεί, ντύνει μουσικά για πρώτη φορά τη θεατρική παράσταση «Χορτοφάγοι» του Βασίλη Θεοδώρου.

Το χειμώνα του 2020 ο Αλέξανδρος υπογράφει το δισκογραφικό του συμβόλαιο με την εταιρία Spark Records και χαρίζουν μαζί δύο ακόμη επιτυχίες, το «Μαζί ή χώρια» και τη «Δεύτερη ζωή».

Ο Αλέξανδρος αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, μα ήταν δίκαιο. Εργάζεται σκληρά και αδιάκοπα και στις δυο του δουλείες, είναι ταλαντούχος και από τα πιο ευγενικά πλάσματα που θα συναντήσει ποτέ κανείς.

Η «Επόμενη μέρα», αποτελεί το νέο του ολόφρεσκο τραγούδι και έρχεται σε μια περίοδο όπου η καραντίνα μόνο την καλλιτεχνία δεν ευνοεί.

 

 

Σε στίχους και μουσική του ίδιου του Αλέξανδρου, ενορχήστρωση του Στέλιου Χρόνη και κυκλοφορία από τη δισκογραφική εταιρία Spark Records, το νέο κομμάτι μας έχει κάνει να ταυτιστούμε με τα λόγια του ενώ ο ρυθμός του μας ξεσήκωσε από το πρώτο άκουσμα.

Τώρα απλά ανυπομονούμε να το ακούσουμε και ζωντανά, μέσα από τα μοναδικά Live Party του που μας είναι πλέον απαραίτητα και μας έχουν λείψει τόσο!!!

Καλή επιτυχία, αγαπημένε μας και πολυτάλαντε Αλέξανδρε…!!!

 

8