Πέμπτη βράδυ και ήμουν ήδη στο Σταυρό του Νότου για να δω τους Sidetrack live.

Αφορμή η παρουσίαση του δεύτερου άλμπουμ τους με τον ευρηματικό τίτλο ” #2″  . Οι Sidetrack είναι μια πολύ αγαπημένη μου μπάντα με ήχο που επιτέλους ξεχωρίζει από τα Ελληνικά πρότυπα συγκροτημάτων  . Ανέβηκαν στη σκηνή παίζοντας τραγούδια και από τα δύο άλμπουμ αλλά και δικά τους αγαπημένα , συνδυάζοντας άψογα τον Ελληνικό στίχο .

Ο Σταυρός του Νότου για πάνω από 2 ώρες μετατράπηκε σε μπαρ του Λονδίνου και εμείς ακούγαμε μια άρτια μουσικά δεμένη μπάντα . Στην σκηνή μαζί τους ο κύριος Κ κατά κόσμον Θοδωρής Κοντάκος αλλά και ο ” φίλος ” από τα παλιά Γιώργος Δημητριάδης που ήρθαν να μας θυμίσουν ότι έχουμε τεράστια μουσική κληρονομιά. 

Ο Μιχάλης Κεχαγιάς ως Frontman αυτή τη φορά έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια δική του πρόταση στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας με προδιαγραφές που πρέπει να ακουστούν και έξω . Πολύπλευρο ταλέντο ο ίδιος παίζει πιάνο ,κιθάρα , μπάσο , γράφει και δημιουργεί τραγούδια και συγχρόνως τον βρίσκουμε να παίζει ως μουσικός σε φίλους του αλλά και σε θεατρικές σκηνές.

Συνταξιδιώτης στη σκηνή ο Στέργιος Δήμπας παίζοντας υπέροχες κιθάρες  και κάνοντας φωνητικά.  Συμμετέχει στιχουργικά και μουσικά  σε τραγούδια της μπάντας , αποδεικνύεται τελικά ότι οι όμορφες παρέες , όμορφα δημιουργούν . Και η ” κρυστάλινη σφαίρα “ τους μας αγκαλιάζει γλυκά στο ¨χορό της σιωπής “….

Η ατμόσφαιρα στον Σταυρό φιλικά γνωστή και για πρώτη φορά άκαπνη όπου μετά από 25 σχεδόν χρόνια λειτουργίας δεν καπνίζαμε . Στο τραπέζι αγαπημένοι φίλοι  αλλά και νέα παιδιά που ξέρουν και θέλουν να μαθαίνουν και να αγαπούν μουσική. Και είναι  “μια στιγμή “ που βρίσκω ξανά τον εαυτό μου να σιγοτραγουδά δίπλα στα ηχεία…. 

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί και επίσημα το #2  Αναζητήστε το και την επόμενη φορά που θα βρεθούν στην σκηνή να είστε εκεί … Εγώ θα είμαι .. Stay tuned …..

Οι Sidetrack:
Μιχάλης Κεχαγιάς
Στέργιος Δήμπας
Κοσμάς Μπρούσαλης
Τάσος Κακογιάννης
Στράτος Σπηλιωτόπουλος
Μάριος Καραμπότης

Ευχαριστώ την Marianna Diak για τις υπέροχες φωτογραφίες της.

 

3