Το όνομα του έχει ήδη συνδεθεί με υπέροχα χορευτικές μελωδίες.

Ήμουν τυχερή που βρέθηκα εκείνο το βράδυ στο Gagarin 205 ως καλεσμένη να ακούσω ζωντανά τον καινούργιο του δίσκο. Ο χώρος τέλειος και έτοιμος να υποδεχθεί τους χιλιάδες φανς του αγαπημένου ράπερ. Βρέθηκα ακριβώς μπροστά στη σκηνή και ανυπομονούσα να ξεκινήσει η συναυλία. 

 

Ο εξαιρετικός DJVGS ανέβηκε στο stage και μας προέτρεψε να χορέψουμε με τη μουσική του μέχρι να βγει ο πρώτος καλεσμένος ο MEF . Για μισή ώρα περίπου χορεύαμε στους ρυθμούς του και μας ευχαρίστησε χαρίζοντας μας και το καινούργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι του. Και ξαφνικά ησυχία!

 

“Είσαστε έτοιμοι? ” Φώτα. μουσική και….” Πίσω απ΄το τιμόνι κάνω Bussiness “. O Toquel βγαίνει στη σκηνή και το Gagarin χοροπηδάει στους ρυθμούς της καινούργια επιτυχίας του , που μέσα σε 15 μέρες έφτασε τα 4 εκατομμύρια views στο Youtube.!

 

Μέσα από τους ρυθμούς του ” Netflix ”  και του ” Δανεικά ” ο αγαπημένος μας ράπερ συγκινημένος , μας ευχαρίστησε που ήμασταν εκεί και που πρώτη φορά στη ζωή του , τραγούδησε τη μουσική του μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Στη σκηνή και ο καλός του φίλος Mente Fuerte να μας τραγουδήσουν την επιτυχία τους “Calliente ” που οπτικοποιήθηκε την Παρασκευή 

 

“777” ένας δίσκος με 7 τραγούδια , 7 επιτυχίες και που εγώ προσωπικά εύχομαι να παραμείνει στη μουσική όχι μόνο για 7 χρόνια αλλά  για πολλά ακόμα !

Toquel: Ένα όνομα , χιλιάδες μελωδίες. Σε ευχαριστούμε!

 

 

2