Είμαι χαρούμενη που βρέθηκα στον ίδιο χώρο με ένα από τα μουσικά μου είδωλα . Πόσο μάλλον που κάναμε αυτή τη συνέντευξη μαζί . Ένα γλυκό και απλό παιδί που δεν θυμίζει σε τίποτα το είδωλο που μεταμορφώνεται στη σκηνή. Αύριο στα MVMA θα τον απολαύσουμε στην καινούργια του επιτυχία το ” Personal ” . Το TheLook.Gr βρέθηκε στις πρόβες του και μας χάρισε αυτή τη συζήτηση .

 

 

1. Πότε συνηδητοποίησες ότι θέλεις να γίνεις μουσικός ?

Όταν ήμουν περίπου 12-13 χρονών αποφάσισα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής.Και αυτό ήταν η προτεραιότητα μου .

 

 

2. Τί έχεις προετοιμάσει για εμάς αύριο , τραγουδώντας το super hit σου  το ” Personal ” ;

Έχω αποφασίσει να υπάρχει τραγούδι και χορευτές στο show .Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένους για αυτό και ελπίζω και οι fans .

 

 

3. Ποιος είναι το μουσικό σου είδωλο και γιατί;

Το μουσικό μου είδωλο δεν είναι ένα , αλλά πολλοί . Μ΄αρέσουν οι Billie  Ellish , Shawn Mendes , Post Malone καλλιτέχνες που είναι κοντά στη δική μου ηλικία . Και αυτό γιατί παρόλο που είναι μικροί έχουν μεγάλη καριέρα και αυτό θα ήθελα να κάνω και εγώ. 

 

 

4. Ποιος είναι αυτός που θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί του σε ένα album;

Oh Wow ! Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Martin  Garrix γιατί θεωρώ ότι μαζί θα είμαστε amazing ! Ed Sheeran , Arriana Grande …τόσοι άνθρωποι …Khalid ….τόσοι άνθρωποι αγαπημένοι που θα ήθελα…

 

 

5. Ηχογραφείς αυτό τον καιρό κάποιο καινούργιο album και πότε ;

Έχω πολλά τραγούδια ήδη για να κάνω έναν δίσκο, αλλά για τώρα θα περιμένω να κυκλοφορήσει το καινούργιο single από τον τελευταίο μου δίσκο . Δηλαδή να ανέβει στο spotify ,  να οπτικοποιηθεί και να το απολαύσω περισσότερο . Και μετά θα ξεκινήσω να ηχογραφώ ίσως του χρόνου.

 

 

6. Πως αντιμετωπίζεις τους fans σου ;

Τους είδα σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο. Ήταν ήδη εκεί και με περίμεναν και ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό . Επειδή ταξιδεύω συχνά τους βλέπω συνήθως στο αεροδρόμιο και είναι πολύ όμορφο. Είναι πολύ ευγενικοί και βγάζουν πολλές φωτογραφίες. Αγαπώ τους fans μου!

 

 

7. Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από μουσική , τι θα ήταν αυτό και γιατί ;

Oh my God ! Δεν ξέρω ..Πραγματικά δεν ξέρω..Εννοώ δεν νομίζω ότι μ’ αρέσει κάτι άλλο . Αν αυτό μετράει νομίζω ότι θα ήμουν Youtuber.

 

 

8. Πως βλέπεις τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;

Παιδιά, θέλω οπωσδήποτε παιδιά , ένα σπίτι . Οικογένεια θέλω , να συνεχίσω τη μουσική μου και να είμαι ευτυχισμένος!     

 

 

Και εμείς περιμένουμε να μας κάνεις ευτυχισμένους με τη μουσική σου και τα τραγούδια σου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή μας την συνάντηση. 

 

 

 

 

3