Τι πιο ωραίο να ξεκινάς την ημέρα με ένα Freddo Espresso και να είναι “ κερασμένος” μουσικά  από τον Δημήτρη Παρίση !

 

Έτσι κυκλοφορείται το καινούργιο τραγούδι του Δημήτρη και εγώ βρήκα αφορμή να κουβεντιάσουμε πίνοντας τι άλλο ? Freddo Espresso….Καλώς μας ήρθες Δημήτρη στο TheLook.Gr

  • Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την μουσική και τί σημαίνει τελικά μουσική για εσένα.

Η μουσική είναι η προέκταση του εαυτού μου η απόφαση ήταν πιο πολύ της μουσικής παρά δική μου ξυπνάμε μαζί κοιμόμαστε μαζί και ως εκ τούτου η απόφαση ήταν κοινή.

 

  • Παίζεις πιάνο , κιθάρα , γράφεις τα τραγούδια σου και τραγουδάς . Είναι μοναχικός ο δρόμος του τραγουδοποιού ?

Απο μεριάς μου θα έλεγα πως ναι αυτό όμως δεν με κάνει να μη θέλω να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες είτε στον στίχο είτε στη μουσική σίγουρα όμως ενας καλλιτέχνης είναι μοναχικός.

Συνέντευξη: Δημήτρης Παρίσης

  • “Freddo Espresso” λοιπόν το καινούργιο σου τραγούδι που το έχω λατρέψει να σου πω και πάει εξαιρετικά καλά πριν ακόμα οπτικοποιήθεί . Μίλησε μου για αυτό και την ιστορία πίσω από την έμπνευση .

Το τραγούδι αυτό είναι η Ελλάδα,με αυτόν ξυπνάμε με αυτόν συναντιόμαστε με αυτόν ερωτευόμαστε και απολαμβάνουμε τον ήλιο, μου αρέσει να γράφω τραγούδια άμεσα καθημερινά και έτσι βγήκε και το συγκεκριμένο κομμάτι σε μια στιγμή που ήμουν στο studio είχα πιει πολλους freddo ήρθε το ρεφρέν στο μυαλό μου,τα υπόλοιπα ήταν ευκολα.

 

  • Τι ονειρεύεται ένας νέος άνθρωπος όπως εσύ και πως θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια .

Πρώτα απο όλα να έχουμε υγεία και ειρήνη έπειτα θα ήθελα να έχω χαράξει μια όμορφη πορεία στο Ελληνικό τραγούδι με επιτυχίες και στιγμές γεμάτες ενεργεια και αγάπη με τον κόσμο.

Δημήτρης Παρίσης - «Το Τέλος του Κόσμου» - Times News

  • Το Σάββατο 2 Απριλίου έρχεται μετά από πολύ καιρό Live σε ένα υπέροχο χώρο . Πες μου πως αισθάνεσαι για αυτό και τι θα απολαύσουμε από εσένα !

Το περιμέναμε καιρό,θα ακούσουμε όμορφες και πρωτότυπες διασκεύες αγαπημένων Ελληνικών τραγουδιών που θα μας ξεσηκώσουν και φυσικά τα δικά μου τραγούδια συμπεριλαμβανομένου και του freddo espresso.Υποσχόμαστε ενα πολυ δυνατό ξεκίνημα σε εναν όμορφο χώρο με θετικά vibes

  • Κλείνοντας και αφού σε ευχαριστήσω προσωπικά για τον χρόνο σου να μας δώσεις μια ευχή για τους αναγνώστες μας .

Ευχομαι να κοιτάτε πάντα την εσωτερική σας δύναμη η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει τα πάντα.Aγαπη υγεία και πολυ freddo espresso!!!!

 

Ο Δημήτρης Παρίσης, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 21.30 στο Barstation, παρουσιάζει μια μουσική έκρηξη ταξιδεύοντας μας σε swing, jazz και latin μονοπάτια και με μια μικρή δόση καλού ελαφρολαϊκού τραγουδιού. Παράλληλα θα μας παρουσιάσει και το επερχόμενο τραγούδι του “Freddo Espresso” .

Παρέα με τους ταλαντούχους και καταξιωμένους μουσικούς του μας υπόσχονται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με μουσικές και τραγούδια δικά του αλλά και γνωστά και αγαπημένα που θα μας ξεσηκώσουν.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Μάριος Καραμπότης στα πλήκτρα

Σούλης Βαλσαμάκης στο μπουζούκι

Παναγιώτης Γεωργίου στα κρουστά

Πέτρος Ρουμανάς στο Μπάσο

Info:

Σάββατο 2 Απριλίου στις 21.30

Barstation

Πατησίων 351 Αθήνα

(απέναντι από σταθμό Άνω Πατησίων)

τηλ. 2102012354

 

1