Όταν γνωρίζω νέα παιδιά με ταλέντο θα επαναλαμβάνομαι .

Την αγαπώ αυτή τη δουλειά για αυτό το λόγο,  να μαθαίνω ταλαντούχους ανθρώπους και να τους μαθαίνω και στους αναγνώστες του TheLook.Gr . O Κωνσταντίνος Στιβακτής μπορεί να μας συστήθηκε με το τραγούδι “Στης ζωής το μονοπάτι” εμείς όμως τον μαθαίνουμε μέσα από τη συνέντευξη που μας έδωσε .

Και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του τα λέει…. και τα λέει ωραία …. Απολαύστε τον !

 

 

 • Καλώς μας ήρθες Κωνσταντίνε στο TheLook.Gr. Μιας και είσαι νέος καλλιτέχνης στον χώρο, σύστησε μας τον εαυτό σου. Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος.
  Καλώς σας βρήκα! Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι κοντά σας. Είμαι ο Κωνσταντίνος και λατρεύω να αφηγούμαι ιστορίες παίζοντας με λέξεις και νότες.

 

 • Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την μουσική και τι σημαίνει τελικά μουσική για εσένα.
  Ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, θα έλεγα. Ξεκίνησα τα μαθήματα σε πολύ μικρή ηλικία, κάπου στο γυμνάσιο άρχισα να γράφω και λίγο αργότερα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα πλέον να με φανταστώ μακριά από το πιάνο μου, τις σημειώσεις, τις παρτιτούρες μου. Έγινε τρόπος ζωής.

 

 • Έχεις κάνει σπουδές κλασικού ρεπερτορίου. Πόσο πιστεύεις ότι σε έχουν επηρεάσει στην δημιουργία ενός τραγουδιού.
  Με επηρεάζουν καθημερινά και όχι μόνο δημιουργικά. Το κλασικό, άλλωστε, ονομάζεται έτσι, γιατί είναι η βάση όλων. Πάντα, όμως, όσο σέβομαι τους κανόνες των κλασικών, άλλο τόσο προσπαθώ να τους ανατρέπω. Να δοκιμάζω, να πειραματίζομαι. Όχι γιατί αναζητώ αλαζονικά την πρωτοπορία, αλλά επειδή αρνούμαι να επαναπαυτώ στα γνώριμα. Για αυτό ελπίζω πως και τα τραγούδια μου θα αποδεικνύουν πάντα την επιθυμία μου για νέες ανακαλύψεις.

 • Μας συστήθηκε με το πρώτο σου single “Στης ζωής το μονοπάτι”. Μίλησέ μου για την ιστορία πίσω από την έμπνευση.
  Η αφορμή δόθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, χτύπησε το τηλέφωνό μου κι όσα είπε η φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής, με έφεραν αντιμέτωπο με την έως τότε διαδρομή μου. Περιγράφει την στιγμή που κατάλαβα ότι είναι αδύνατον να αλλάξουμε όσα μας έχουν καθορίσει. Μπορούμε, όμως, πάντα να είμαστε δυνατοί και να κυνηγούμε όσα θέλουμε να πετύχουμε με την καρδιά μας.

 

 • Η Ελληνική δισκογραφία στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες ή θεωρείς ότι τα προσωπικά social media είναι εκείνα που συμβάλλουν περισσότερο στην αναγνώριση μιας δουλειάς.
  Νομίζω πως όλα είναι απαραίτητα. Τα social media δίνουν την ευχέρεια της άμεσης επικοινωνίας με τον κόσμο, κάτι που προσωπικά απολαμβάνω ειλικρινά. Όμως είναι πάντα θετικό να έχεις την καθοδήγηση και την συμβουλή ανθρώπων που βρίσκονται στον χώρο και προσδίδουν σε ένα project μια ακόμη, διαφορετική οπτική από αυτή του καλλιτέχνη.

 

 

 • Τι ονειρεύεται ένας νέος άνθρωπος όπως εσύ και πως θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια .

Ονειρεύεται αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, νέες εμπνεύσεις και παθιασμένους συνεργάτες. Ιδανικά σε δέκα χρόνια θα ήθελα να εξακολουθώ να απολαμβάνω αυτό που κάνω σαν να είναι ακόμη η αρχή και να συνεχίζω να συναντώ ανθρώπους που βρίσκουν ένα κομμάτι του εαυτού τους στα τραγούδια μου, όσο διαφορετικοί κι αν είναι μεταξύ τους. Όπως έγινε με το «Μονοπάτι».

 • Υπάρχουν άνθρωποι που θέλεις να δουλέψεις μαζί τους και γιατί ?

Φυσικά. Κάθε συνεργασία θεωρώ πως είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους τους συντελεστές. Αποτελεί ανεκτίμητη γνώση κι εμπειρία. Για αυτό και είμαι ευγνώμων προς τους ανθρώπους, με τους οποίους ήδη συνεργάζομαι τόσο επί σκηνής όσο και μακριά από αυτήν.

 

 

 • Επόμενα σχέδια ? Που θα σε βρούμε την χειμώνα αν όλα πάνε καλά και τι καινούργιο μας ετοιμάζεις να ακούσουμε ?
  Αυτή την περίοδο ολοκληρώνω τις ενορχηστρώσεις για τα υπόλοιπα τραγούδια του πρώτου μου album, που θα ξεκινήσουν να έρχονται κοντά σας από τον χειμώνα. Παράλληλα, ετοιμάζω με τους συνεργάτες μου τις ζωντανές μας εμφανίσεις, οι οποίες θα αποτελούν ό,τι πιο φαντασμαγορικό έχει δει ο κόσμος από εμάς έως τώρα. Μόλις επιτραπούν οι συναυλίες, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες στα social media μου. Οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 

 • Κλείνοντας και αφού σε ευχαριστήσω προσωπικά για τον χρόνο σου να μας δώσεις μια ευχή για τους αναγνώστες μας.

Εύχομαι να είναι πάντα τριγυρισμένοι από μουσικές που θα τους κάνουν να ζουν με πάθος, να αγαπούν βαθιά και να χαμογελούν με την ψυχή τους. Κι ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά στις επόμενες συναυλίες μου.

 

 

Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε για την ωραία συζήτηση και χαίρομαι που σε γνώρισα . Εις το επανιδείν !

Ακολουθείστε τον Κωνσταντίνο :

Facebook: https://www.facebook.com/constantine….

Instagram: https://www.instagram.com/constantine…

YouTube: https://www.youtube.com/user/KStivakt…

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1WQYV…