Ερμηνευτής και συνθέτης, ο Θωμάς Δημητρακόπουλος  μας συστήνεται  με τα τραγούδια του που τόσο πολύ αγαπάει να κάνει .

Το TheLook.Gr σας τον παρουσιάζει μέσα από τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Θωμά σε καλωσορίζουμε στην παρέα του TheLook.Gr Μίλησε μας λίγο για τα παιδικά σου χρόνια και τη στιγμή που ένιωσες ότι η μουσική εισέβαλε στη ζωή σου.
Η αλήθεια είναι ότι από πολύ μικρός ζητούσα από τους γονείς μου να μου πάρουν μία κιθάρα μέχρι που τους έπεισα και μου την πήραν. Μόλις ήρθε στα χέρια μου πίστεψα ότι αυτό ήθελα όντως να κάνω στη ζωή μου.

Ποια ήταν τα μουσικά ερεθίσματα που εισέπρατες από το οικογενειακό σου -και όχι μόνο- περιβάλλον; Υπήρχε στην οικογένεια κάποιος άλλος μουσικός;

Στο σπίτι μας το ραδιόφωνο έπαιζε όλη την ημέρα. ́Άκουγα από Ελληνική λαϊκή και έντεχνη μουσική έως rock.

 Πες μας λίγα λόγια για τις σπουδές σου στη μουσική. Ποιες ήταν ακριβώς και με ποιο αντικείμενο;
Ξεκίνησα να μελετάω κιθάρα από μικρή ηλικία. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου πάνω στο όργανο αυτό και στη συνέχεια έγινα φοιτητής του τμήματος μουσικών σπουδών Αθηνών. Πήρα το πτυχίο μου και άρχισα μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζω ακόμη και σήμερα.

 

Υπάρχουν κορυφαίοι μουσικοί καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι, υπάρχουν και αυτοδίδακτοι. Πόσο σημαντικό θεωρείς να κατέχει μουσική παιδεία κάποιος καλλιτέχνης;
Η μουσική κατάρτιση στο επάγγελμά μας έχει μέγιστη σημασία. Χωρίς αυτή ένας καλλιτέχνης θα δυσκολευτεί να διαλέξει το δρόμο που θα ακολουθήσει αρχικά και στη πορεία θα εμφανιστούν προβλήματα.

Έχεις συνεργαστεί με διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Ποιες από αυτές τις συνεργασίες θεωρείς πιο σημαντικές και γιατί;
Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί και με διακεκριμένους καλλιτέχνες. Από όλες αυτές τις συνεργασίες πήρα πολλά πράγματα και μου δόθηκαν απαντήσεις για πολλά θέματα της μουσικής.

Από το 2016 έχεις μπει στη δισκογραφία με τη κυκλοφορία singles σε δική σου μουσική, ενώ αυτή τη στιγμή ανήκεις στο δυναμικό της Heaven Music. Είσαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση στα τραγούδια σου;
Αυτό που κάνω το κάνω με πολύ αγάπη και η αγάπη που έχω λάβει έως τώρα από τον κόσμο είναι τεράστια. Τα τραγούδια μου έχουν αγαπηθεί από πολλούς και αυτό με ευχαριστεί γιατί αυτός είναι και ο στόχος.

 Πότε να αναμένουμε την επόμενη δισκογραφική σου προσπάθεια; Υπάρχει κάτι έτοιμο αυτή τη στιγμή έτοιμο για κυκλοφορία; Θα περιμένουμε ολοκληρωμένο album ?

Το επόμενο τραγούδι μου είναι στα σκαριά. Υπολογίζω ότι στις αρχές του χρόνου θα το ακούσετε και εσείς.

Πόσο πιστεύεις ότι βοηθάει το διαδίκτυο στην προώθηση ενός καλλιτέχνη . Παρατηρούμε το φαινόμενο ότι ακόμα και οι δισκογραφικές εταιρείες κυκλοφορούν singles πρώτα διαδικτυακά .
Το διαδίκτυο είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ δυνατό μέσω προώθησης. Η σωστή του χρήση μπορεί να βοηθήσει ένα καλλιτέχνη με πολύ μικρό κόστος να προβάλει τη δουλειά του.

Ζωντανά θα σε δούμε στο αμέσως προσεχές διάστημα; Και που;
Αυτό το διάσημα έχω κάποιες κλεισμένες εμφανίσεις στην επαρχία. Σε λίγο καιρό θα έρθουν και κάποιες στην Αθήνα θέλω να πιστεύω.

Τι ονειρεύεται ο Θωμάς ? Μέχρι που θέλεις να φτάσεις στη μουσική ?
Αυτό που θέλω είναι να βγάζω όμορφα τραγούδια που να τα αγαπά ο κόσμος και να τραγουδάω για αυτόν όποτε μου δίνεται η ευκαιρία.

Θωμά σε ευχαριστούμε πολύ! Κλείσε αυτή τη συνέντευξη με μια ευχή για τη νέα χρονιά!
Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και αγάπη στις καρδιές μας.

Σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη και για τον χρόνο σου!

Ακολουθείστε τον Θωμά Δημητρακόπουλο στα social media 

https://www.facebook.com/ThomasDimitrakopoulo/

https://www.instagram.com/thomasdimitrakopoulos/

https://twitter.com/thomasdimitrakohttps:/

/www.facebook.com/thomdimrekpohttps:/

/www.facebook.com/groups/1142389765839550/

0