Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις των Madrugada στην Ελλάδα. Η βραδιά της Θεσσαλονίκης είναι ήδη SOLD OUT, ενώ τα εισιτήρια για την αθηναϊκή τους εμφάνιση κινούνται επίσης με ταχύτατους ρυθμούς

 

Madrugada

Industrial Silence European Tour 2019

 

 

Οι αγαπημένοι Νορβηγοί ολοκλήρωσαν σε πολύ καλό κλίμα τις πρώτες πρόβες τους, λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου έτους. Τα τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας, ο Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen συναντήθηκαν με τους Cato Thomassen και Christer Knutsen στο ορεινό χωριό Beitostølen (από όπου και οι φωτογραφίες του Knut Åserud, που αναρτήθηκαν στη σελίδα της μπάντας στο instagram).

 

 

Αυτήν την εβδομάδα οι Madrugada θα δουλέψουν πάνω στην προ – παραγωγή του Industrial Silence 2019 Tour, με έδρα τους το περίφημο και ιστορικό cabaret – theater, Chat Noir στο Όσλο.

 

 

Θεσσαλονίκη (sold out)

Παρασκευή 5 Απριλίου

Principal Club Theater

 

Αθήνα

Κυριακή 7 Απριλίου

Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do Arena

 

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας συνεχίζεται

 

 

 

 

Τιμές εισιτηρίων

 

Προπώληση

Ορθίων (Standing): 35 ευρώ

Τα Εarly Bird εισιτήρια (ορθίων) εξαντλήθηκαν

Καθήμενοι (Seated): 43 ευρώ

 

Ταμείο

Ορθίων: 40 ευρώ

Καθήμενοι: 48 ευρώ

 

Σημεία Προπώλησης

 

Δίκτυο viva

Online: www.viva.gr

Τηλεφωνικά: στο 11876

 

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

 

Δίκτυο Public

Public on line: http://tickets.public.gr/

Kαταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

 

 

0