Μια πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει από διπολική διαταραχή και το εξομολογείται σε συνέντευξη της.

Ο λόγος για την Mariah Carey η οποία μίλησε στο περιοδικό People για το πρόβλημα της αυτό που την ταλαιπωρεί από το 2001.

 

 

 

Συγκεκριμένα τόνισε:

“Ζούσα σε άρνηση και απομονωμένη και υπό τον μόνιμο φόβο ότι κάποιος θα με αποκάλυπτε. Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο για να το επωμισθώ και απλά δεν μπορούσα πλέον να το κάνω. Αναζήτησα και έλαβα θεραπεία, άφησα θετικούς ανθρώπους να σταθούν στο πλευρό μου και άρχισα και πάλι να κάνω ό,τι αγαπώ, να γράφω τραγούδια και μουσική. Για πολύ καιρό νόμιζα ότι υπέφερα από σοβαρή διαταραχή ύπνου.

 

 

 

Αλλά δεν επρόκειτο για απλή αϋπνία και δεν έμεινα απλά ξύπνια μετρώντας προβατάκια. Δούλευα ξανά και ξανά…. Ήμουν ευέξαπτη και ζούσα υπό τον μόνιμο φόβο ότι απογοητεύω τους ανθρώπους. Αποδείχθηκε ότι βίωνα μιας μορφής μανία. Τελικά, απλά θα χτυπούσα σε έναν τοίχο.

 

Βρίσκομαι σε πραγματικά πολύ καλή θέση τώρα, όπου συζητώ με άνεση τη μάχη μου με τη διπολική διαταραχή. Ελπίζω ότι θα φθάσουμε κάποια στιγμή στο σημείο όπου δεν θα υπάρχει πλέον το στίγμα σε βάρος των ανθρώπων που περνούν μόνοι τους καταστάσεις.”

 

1