Από ένα hashtag στο twitter #JusticeForGlitter από fans της Mariah Carey ξεκίνησε μια αναπάντεχη επιτυχία του soundtrack της ταινίας «Glitter» με τη Mariah. Το soundtrack είχε κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2001 αλλά δεν έκανε την αναμενόμενη επιτυχία. Στο Billboard της Αμερικής κατάφερε να φθάσει μέχρι το #7 ενώ στο βρετανικό chart στο #10.

Εχθές ως εκ θαύματος, μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου 15ου άλμπουμ της Mimi “Caution”, το «Glitter» κατάφερε να μπει στο iTunes chart των albums αρκετών χωρών, όπως για παράδειγμα στη Αμερική ανέβηκε στο #1.

Όσο για το νέο άλμπουμ “Caution” κυκλοφόρησε σήμερα 16/11 και το TheLookGr το άκουσε πρώτο για εσάς!

 

01-GTFO

Κυκλοφόρησε σαν promo track πριν δύο μήνες και μού άρεσε πολύ. Παραγωγός ο Nineteen85 που έχει κάνει παραγωγές στον Drake. ‘Ένα track που ακούγεται «φρέσκο» και που εύκολα «κολλάς» (10/10)

02- With You

Μια ρομαντική “απαλή” RNB μπαλάντα από αυτές που η Mariah ξέρει καλά να ερμηνεύει (10/10)

03- Caution

To ομότιτλο track του άλμπουμ, ένα «ρυθμικό» slow jam όπου η Mariah αναφέρεται στο σύντροφό της να της «φέρεται» με όμορφο τρόπο «Proceed with caution, don’t be dishonest, I need you closer to love me harder» (9/10)

04- A No No

Ένα πιασάρικο track με έναν σύγχρονο r’n’b ήχο όπου χρησιμοποιούνται samples από το track “Crush On You” των Lil’ Kim, Notorious B.I.G. και Lil’ Cease. Ίσως να σας θυμίσει λίγο και την παλιά επιτυχία της Mariah  «Touch my body» (7/10)

05- The Distance (feat. Ty Dolla $ign)

Στο συγκεκριμένο track την παραγωγή έκαναν οι  Lido, Skrillex και Poo Bear και που αναφέρεται σε έναν έρωτα που όλοι θέλουν να τον δουν να διαλύεται, όμως αυτός παραμένει «δυνατός». Μού αρέσει πολύ γιατί είναι ρυθμικό, πιασάρικο και ακούγεται «επιτυχία» (10/10)

06- Giving Me Life   (feat. Slick Rick & Blood Orange)

Ένα από τα πιο όμορφα track του άλμπουμ όπου την παραγωγή την έκανε ο Blood Orange και στο οποίο ραπ φωνητικά κάνει ο Slick Rick. Σού μεταφέρει ένα όμορφο vibe καθόλη τη διάρκεια των 6 λεπτών που διαρκεί. Η ηλεκτρική κιθάρα που ακούγεται κάνει το track ξεχωριστό και αποδεικνύει πως η Mariah δεν διστάζει και θέλει να πειραματίζεται με κάτι το «διαφορετικό»(9/10)

07- One Mo’ Gen

Ένα πολύ όμορφο slow jam που από τους στίχους του  «Do you like when I put my lips there? ‘Cause I like when you’re kissing me everywhere» καταλαβαίνει κανείς πως  είναι το track της «κρεββατοκάμαρας» και όχι της «κρεββατομουρμούρας» χαχαχα (7/10)

08- 8th Grade

Ένα όμορφο νοσταλγικό track από τον πολύ γνωστό παραγωγό τον Timbaland. Μέτριο κατά την προσωπική  μου άποψη, δεν έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στο άλμπουμ (7/10)

09- Stay Long Love You (feat. Gunna)

Ένα ρυθμικό track που στους στίχους αναφέρεται το παρατσούκλι της Mariah «Mimi Mimi», σού φτιάχνει εύκολα τη διάθεση, παρόλα αυτά δεν έχει να προσφέρει κάτι το «σημαντικό» στο όλο άλμπουμ (6/10)

10- Portrait

Μια πανέμορφη μπαλάντα για το τέλος. Το «τέλειο» κλείσιμο με υπέροχα και απαλά φωνητικά όπως η Mariah ξέρει καλά να ερμηνεύει (10/10)

ΒΑΘΜΟΣ: 8,5/10

0