O Prince Karma συνεχίζει να «σαρώνει» εντός και εκτός συνόρων

 

 

«Άρωμα» Ελλάδας είχαν τα φετινά γαλλικά μουσικά βραβεία, NRJ DJ Awards, καθώς το «Later Bitches» του Prince Karma βραβεύτηκε για τις πλατινένιες πωλήσεις του, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας!

 

 

Το dance mega hit, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από την Down2Earth Music και την Panik Records, έγινε αμέσως anthem, κατακτώντας το κοινό, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και τα DJ sets

 

 

Κατά την απονομή των φετινών NRJ DJ Awards, πριν από λίγες ημέρες, στο Μονακό, ο Prince Karma παρέλαβε πλακέτα για τις πλατινένιες πωλήσεις του «Later Bitches», το οποίο, παράλληλα, ήταν υποψήφιο στις κατηγορίες Best Club Track και Revelation Οf Τhe Υear. Παράλληλα, ο ίδιος «μάγεψε» το κοινό με ένα μοναδικό performance, ενώ βρέθηκε δίπλα σε παγκοσμίου φήμης ονόματα της διεθνούς dance σκηνής, όπως ο David Guetta και ο Armin van Buuren.

 

 

Εκτός από τη «σαρωτική» του πορεία στην Ελλάδα, το «Later Bitches» κατάφερε να κατακτήσει και το εξωτερικό. Ενδεικτικά, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του Shazam Chart πολλών χωρών, όπως η Ρωσία, η Γερμανία όπου έγινε και χρυσό, η Πολωνία και η Γαλλία, ενώ ήταν για περισσότερες από 20 εβδομάδες στο Top 20 Global Shazam Chart και στο Top100 για 14 μήνες. Παράλληλα, παραμένει σταθερά στο ραδιοφωνικό airplay παγκοσμίως και έχει ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια YouTube views και digital streams.

 

Δείτε το lyric video του «Later Bitches»:

 

Η Στιγμή της Απονομής

 

 

ARTIST OFFICIAL SOCIAL MEDIA

 

2019 PANIK RECORDS

 

 

 

 

 

 

0