Την απώλεια ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ροκ συγκροτήματος – «Σε ευχαριστούμε, Danny Kirwan. Θα μας λείψεις για πάντα», ανέφερε.

 

 

Μία ακόμη σπουδαία μορφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής άφησε την τελευταία του πνοή, αυξάνοντας τη σχετική λίστα εντός του 2018. Ο Danny Kirwan, ο κιθαρίστας του θρυλικού ροκ συγκροτήματος leetwood Mac, πέθανε σε ηλικία 68 ετών, ενώ βρισκόταν στο αγαπημένο του Λονδίνο.

 

Ο Danny Kirwan εντάχθηκε στη ροκ μπάντα το 1968, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Σε διάστημα 50 χρόνων, συνέδεσε το όνομά του με τις τεράστιες επιτυχίες του συγκροτήματος, καθώς ο ήχος που παρήγαγε ήταν μοναδικός.

 

 

Την απώλεια του σπουδαίου μουσικού ανακοίνωσε επισήμως ο εκπρόσωπος των Fleetwood Mac, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Ντάνι ήταν μια τεράστια δύναμη στα πρώτα μας χρόνια. Η αγάπη του για τους Blues τον οδήγησε στους Fleetwood Mac το 1968, όπου ήταν το μουσικό του σπίτι εδώ και πολλά χρόνια.

 

Η αληθινή κληρονομιά του Danny, θα μείνει στο μυαλό μας και θα ζήσει για πάντα στη μουσική που έγραψε και έπαιξε τόσο όμορφα ως ιδρυτικό μέλος των Fleetwood Mac, και που παρέμεινε για πάνω από πενήντα χρόνια. Σε ευχαριστούμε, Danny Kirwan. Θα μας λείψεις για πάντα».

 

Απολαύστε τον διάσημο κιθαρίστα με τα εκατομμύρια των θαυμαστών:

 

 

 

Πηγή

 

0