Μετά την πρώτη του προσωπική δουλειά με τη «Μάσκα» και τη συμμετοχή του στο «Για να σε Βρω» με τον Γιώργο Χατζή και τον Δημήτρη Μπάση, ο Γιώργος Πάχος κυκλοφορεί το δεύτερο τραγούδι του με τίτλο «Να Φωτιστεί η Ψυχή σου», προσπαθώντας να τιμήσει τις ψυχές όλων των αγαπημένων μας ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή.

 

Η ψυχή του ανθρώπου που «έφυγε» – με την ελπίδα ότι αποτελεί μια παντοτινή ουσία και ύπαρξη – ανταμώνει με την ψυχή του ζωντανού στην κάθε  του «θύμηση» και «ανάμνηση», στέλνοντάς της όλο το «φως» που μπορεί να στείλει ένα βλέμμα αγάπης, παρά τον πόνο που ίσως αισθάνεται.

«…με αγάπη Σ.»

Οι στίχοι και η μουσική γράφτηκαν από τον Γιώργο Πάχο ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή έγινε από τον Δημήτρη Λιόλιο.

Στην παραγωγή και τη σκηνοθεσία του music video, η Tricycle Productions.

 

 

Στίχοι – Μουσική: Γιώργος Πάχος

Ενορχήστρωση, Μίξη, Mastering : Δημήτρης Λιόλιος

Παραγωγή video clip: Tricycle Productions

A&R: Tommy D’acquisto, Αλέξανδρος Σουλτανίδης.

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCRomcfj4p3I5YpzWyeKRl6A

Facebook: https://www.facebook.com/giwrgos.ph

Instagram: https://www.instagram.com/giwrgosph/?…

Official Page: https://www.facebook.com/GiorgosPachos

 Κυκλοφορεί από την  εταιρεία «ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ»

 

Σύντομο Βιογραφικό.

   Ο Γιώργος Πάχος, γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά, με ρίζες από την Κατερίνη και τη Σύμη, Κοινωνικός Λειτουργός στο επάγγελμα, ασχολείται από μικρή ηλικία με τη μουσική, όχι όμως εντατικά και με ροή.  Ο πατέρας του, του κάνει δώρο τις πρώτες του κιθάρες στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Στα πρώτα φοιτητικά χρόνια αρχίζει να εμφανίζεται σε μικρά μπαρ και σε μουσικές σκηνές. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες και υπήρξε μέλος της χορωδίας «Note allegre»  της Μιρέλας Πάχου.  Έχει συμμετάσχει σε βραδιές πολιτισμού, εμφανίστηκε σε δημοτικά θέατρα καθώς και έλαβε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση «Αγάπησε και λίγο εσένα» του Δημήτρη Λιόλιου. Η συμμετοχή του αυτή δημιούργησε μια δυνατή φιλία με αποτέλεσμα να βρεθούν οι δύο τους – Δημήτρης και Γιώργος- στο στούντιο και να συνεργάζονται για την «Μάσκα», το πρώτο του τραγούδι, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020. Οι στίχοι και η μουσική είναι του Γιώργου Πάχου ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή του Δημήτρη Λιόλιου. Πρόσφατα στίχους του Γιώργου Πάχου έχει μελοποιήσει ο βραβευμένος μουσικός Γιώργος Χατζής και έχει ερμηνεύσει ο καταξιωμένος ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης (Για να σε βρω- Δημήτρης Μπάσης). Τον Απρίλιο του 2021, ξανά με το ίδιο μοτίβο και πάνω από όλα βάζοντας τη φιλία και την αγάπη για τη μουσική μπροστά, Γιώργος Πάχος και Δημήτρης Λιόλιος συνεργάζονται εκ νέου για το τραγούδι του Γιώργου με τίτλο, «Να φωτιστεί η ψυχή σου», που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

 

0