Η τραγουδίστρια Sade επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια με νέο τραγούδι για τη νέα ταινία φαντασίας «A wrinkle in Time» με πρωταγωνιστές τους Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Mindy Kaling, Gugu Mbatha-Raw και Chris Pine. Η ταινία  κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου 2018 και στην Ελλάδα την Κυριακή του Πάσχα, 8 Απριλίου.

Η σκηνοθέτης της ταινίας Ava DuVernay έκανε την ανακοίνωση μέσω Twitter.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πει ναι, αλλά την ρώτησα όπως και να είχε. Ήταν ευγενική και δοτική. Μια θεά. Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι μαζί που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι περήφανη να ανακοινώσω ότι η Sade δημιούργησε ένα original κομμάτι για το “A wrinkle in Time” με τον τίτλο “Flower of the Universe”. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα», έγραψε η σκηνοθέτιδα.

O παραγωγός του τραγουδιού No I.D αποκάλυψε το τραγούδι νωρίς τα ξημερώματα με το μήνυμα “Ένας Θρύλος, η Sade, είναι μεγάλη μας τιμή”.

Το τελευταίο studio album της R&B τραγουδίστριας, “Soldier of Love”, κυκλοφόρησε το 2010 και έγινε πλατινένιο στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Έκτοτε, οι εμφανίσεις της ήταν σπάνιες και επιλεκτικές και έμελλε να έρθει η πρόταση της DuVernay για να αποφασίσει να επιστρέψει στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας 8 χρόνια μετά.