Οι The Chainsmokers κυκλοφορούν το νέο τους album «World War Joy». Περιλαμβάνει ολοκαίνουριες συνεργασίες με τους: Kygo, Blink – 182, Sabrina Claudio, Amy Shark.

 

 

Οι βραβευμένοι με Grammy καλλιτέχνες/παραγωγοί The Chainsmokers μόλις κυκλοφόρησαν το καινούριο τους album, “World War Joy”, μέσω της Panik Records και της Sony Music. Ο δίσκος περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες συνεργασίες όπως το “Family” με τον EDM superstar KYGO, το “P.S. I Hope You’re Happy” με το punk-pop συγκρότημα blink-182, το “See The Way” με την τραγουδίστρια Sabrina Claudio και το “The Reaper” με την συμμετοχή της “Amy Shark” από την Αυστραλία.
 
Κατά την διάρκεια του 2019 το επιτυχημένο duo κυκλοφόρησε πολλά τραγούδια από αυτό το album. Μερικά από αυτά ήταν τα “Takeaway” με τους ILLENIUM και Lennon Stella, το “Call You Mine” με την συμμετοχή τις Bebe Rexha και το “Who Do You Love” με τους 5 Seconds of Summer. Τα 2 πρώτα έχουν γίνει Χρύσα ενώ το τελευταίο Πλατινένιο. Όλα μαζί έχουν ήδη συγκεντρώσει 1 δισεκατομμύριο streams μέχρι σήμερα.
 
Εν αναμονή του album, οι The Chainsmokers έχουν περάσει τους τελευταίους μήνες στο “WORLD WAR JOY”  tour τους στην Αμερική. Στην περιοδεία συμμετέχουν και οι 5 Seconds of Summer και η Lennon Stella.

 

World War Joy Track List:

  1. The Reaper ft. Amy Shark
  2. Family with KYGO
  3. See The Way ft. Sabrina Claudio
  4. P.S. I Hope You’re Happy ft. blink-182
  5. Push My Luck
  6. Takeaway with ILLENIUM ft. Lennon Stella
  7. Call You Mine ft. Bebe Rexha
  8. Do You Mean ft. Ty Dolla $ign and bülow
  9. Kills You Slowly
  10. Who Do You Love ft. 5SOS

 

 

Βρείτε το νέο album εδώ.