Κυκλοφόρησε η νέα μπαλάντα «Our life» του Jim Kazas

 

Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτό που οι πιο τυχεροί θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν και αύριο το πρωί: ΤΗ ΖΩΗ! Η μουσική παραγωγή είναι ολοκλήρου υπό την επιμέλεια του καλλιτέχνη. Το τραγούδι αποτελεί ένα συνδυασμό τεσσάρων διαφορετικών ήχων κιθάρας: κλασική, ακουστική, ηλεκτρική και ηλεκτρικό μπάσο.

Ξεφυλλίζοντας ένα άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες και μέσα από σκηνές των παλιών συνοικιών της Βέροιας, ο Jim Kazas θέλει να σας ταξιδέψει στην προηγούμενη και την παρούσα ζωή σας.

 

Λίγα λόγια για τον Jim Kazas

Είναι Έλληνας κιθαρίστας, πολυ-οργανοπαίκτης και μουσικοσυνθέτης τραγουδιών διαφορετικών ειδών, όπως μπαλάντες, Dance, Rock και Pop, που συνδυάζουν τον απαλό ήχο της κλασικής κιθάρας και το δυνατό ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας με άλλα όργανα.

Γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1985 και το πάθος του για τη μουσική εκδηλώθηκε πολύ νωρίς, όταν άκουγε μουσική στην κασέτα των γονιών του σε ηλικία 2 ετών. Στην εφηβεία αποφάσισε να αγοράσει την πρώτη του κλασική κιθάρα. Συνήθιζε να κλειδώνεται στο δωμάτιό του για ώρες προκειμένου να πειραματίζεται και να ηχογραφεί τα τραγούδια του, αναπτύσσοντας την προσωπική του μουσική ταυτότητα για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό το διάστημα εργάζεται πάνω σε μερικά σύγχρονα συναισθηματικά κομμάτια. Οι μελλοντικοί του στόχοι περιλαμβάνουν τη συνεργασία με άλλους μουσικούς και την κυκλοφορία όλο και περισσότερων τραγουδιών που εμπνέουν τους ανθρώπους και τους προκαλούν ποικιλία συναισθημάτων.

 

Η μπαλάντα «Our life» είναι διαθέσιμη στο YouTube. Ελπίζουμε να την απολαύσετε!

 

5