Το ντεμπούτο άλμπουμ του 18χρονου μουσικού από την Κομοτηνή Twmmy με τίτλο «Personal»  κυκλοφορεί digital σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ένα άλμπουμ αυτοβιογραφικό, επηρεασμένο από τα προσωπικά βιώματα του καλλιτέχνη που αποτελείται από 8 tracks συνολικής διάρκειας 20 λεπτών. Την παραγωγή του άλμπουμ την επιμελήθηκε ο μόνιμος συνεργάτης του, Κώστας Γκοτοσίδης.

Στα τραγούδια του ο νεαρός μουσικός (πραγμ. όνομα Θωμάς Αλμπανίδης)  αφηγείται τις προσωπικές δυσκολίες που ο ίδιος αντιμετώπισε μέχρι την ενηλικίωση του θίγοντας ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις, φιλικές και ερωτικές, που παίζουν καθοριστικό ρόλο και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας.   

Uptempo, electro acoustic και dark μελωδίες, που συνοδεύονται από τα  όμορφα pop-soul φωνητικά του Twmmy. Τα tracks που ξεχωρίζουν είναι το ομότιτλο του άλμπουμ το «Advices», το οποίο αναφέρεται σε συμβουλές που δόθηκαν στον ίδιο και τον βοήθησαν να ξεπεράσει κάποιες δύσκολες στη ζωή του καταστάσεις, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει.  Το «I Can’t Breathe» ένα track εμπνευσμένο από την περσινή δολοφονία του George Floyd στα πλαίσια του κινήματος Black Lives Matter, τραγούδι που κατάφερε το φετινό Φεβρουάριο να ανεβεί στο #18 του επίσημου international IFPI chart της Ελλάδας και το «Friend»  ένα τραγούδι που μιλάει για μια χαμένη φιλία, μ’ ένα άδοξο τέλος που  βίωσε ο νεαρός μουσικός.

Να σημειωθεί πως κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ανεβεί στο Top-5 του Ελληνικού iTunes Singles Chart όπως τα Advices #2, Ask Me Why #3, Needed You #3, Friend #4, και I Can’t Breathe #1 που εξακολουθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες να παραμένει στην #1η θέση.   

   

Tracklisting album

  1. Advices (02:27)
  2. Personal (02:50)
  3. Ask My Why (02:24)
  4. Needed You (02:48)
  5. Friend (02:21)
  6. Letter (02:12)
  7. Have A Reason (02:24)
  8. I Can’t Breathe (02:29)

 

Ακούστε το άλμπουμ στο Spotify

 

Apple iTunes Link

https://music.apple.com/gr/album/personal/1539342613

 

Social Links καλλιτέχνη

Official Site: https://twmmyofficial.com/about

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCUPehQWQXPuZsuFy876jSMg

Spotify : https://open.spotify.com/artist/5THmuI6mHhk4dkJcLEJSBx

Instagram: https://www.instagram.com/iamtwmmy/

Twitter : https://twitter.com/iamtwmmy

0