Ο FY ενώνει τις δυνάμεις του με τους Mad Clip, Light, Mente Fuerte, Hawk και Billy Sio σε μια συνεργασία κορυφής που θα μας κάνει όλους να πούμε… «Woh»!

 

 

Η αφρόκρεμα της ελληνικής rap/ trap σκηνής υπογράφει και πρωταγωνιστεί στην πιο huge συνεργασία του φετινού καλοκαιριού, το «Woh» MegaMix, που, σίγουρα, θα γίνει αμέσως no1.

Το ανεπανάληπτο track συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, σε σκηνοθεσία Yafka Clique, όπου οι κορυφαίοι urban καλλιτέχνες μας παρασύρουν και με εικόνα!

FYπιο popular και ηλικιακά μικρότερος rapper της Ελλάδας, που μετρά πάνω από 7,7 εκατομμύρια Spotify streams, περισσότερα από 45 εκατομμύρια YouTube views και δεκάδες sold out live εμφανίσεις και κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD VMA 2019, ξέρει να κάνει κάθε φορά την έκπληξη.

Το «Woh» είναι ένα από τα 11 μοναδικά tracks που περιλαμβάνει το πρόσφατο album του FY, το «Superstar», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music και έγιναν επιτυχίες από την πρώτη στιγμή, μπαίνοντας στις υψηλότερες θέσεις των ψηφιακών charts και των trends των YouTube, όπου μετρούν εκατομμύρια views.  
Πριν από λίγους μήνες, κυκλοφόρησε το «Woh» Remix,  όπου ο FY συνεργάζεται με τους Mad Clip, Light, Mente Fuerte και MC Bin Laden, το οποίο βρέθηκε αμέσως στην κορυφή των digital charts και των trends του YouTube, όπου πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια views.

 

Δείτε το music video του «Woh» MegaMix:

 

 

CREDITS

Produced by: Just V, FY
Lyrics by: FY, Mad Clip, Light, Mente Fuerte, Hawk, Billy Sio
Directed by YAFKA
Shots by Skrap
VFX by Hacky
GFX by Panez
Special thanks to HIONIDISMANKIND store https://instagram.com/hionidismankind
Credits to Anel Li’s Empire Studio https://www.instagram.com/lisempirest…

 

 

ARTIST OFFICIAL SOCIAL MEDIA

Instagram: https://www.instagram.com/priince.fy

 

 

2020 PANIK RECORDS & CAPITAL MUSIC

 

 

 

0