Την Τρίτη 19 Ιουνίου διοργανώθηκε στον υπέροχο χώρο του Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας το 6ο Models Reunion White Party, μια κατάλευκη βραδιά αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην ελληνική μόδα.

 

Τη διοργάνωση του πάρτι ανέλαβαν οι Χρήστος Κολοβός, Τζένη Οικονόμου, Γιώργος Κουτούλιας, Σύλβια Αντώναρου και Sandrine Oskian, με σκοπό να συναντηθούν ξανά παλιοί και νέοι φίλοι από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο. Στη διάρκεια του πάρτι υπήρξε και ένα εντυπωσιακό fashion show από αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές, του οποίου την παρουσίαση ανέλαβε η πάντα λαμπερή Άντζελα Ευριπίδη.

Οι σχεδιαστές Nassos Ntotsikas, Nella Ioannou, Giannetos, Kathy Heyndels και Lila Nova πρότειναν δημιουργίες τους για το φετινό καλοκαίρι, ενώ η Bottega Βelleza παρουσίασε αρώματα από τη σειρά «Μεσόγειος Collection». Τη βραδιά επιμελήθηκε ο Konstantinos Kaspiris, ενώ το μακιγιάζ των μοντέλων ανέλαβε το Freddy MakeUp Stage, τα μαλλιά το Hair Tonic και τα λουλούδια ο Marios Vallianos. Το ολόλευκο πάρτι που πλέον έγινε θεσμός συνεχίστηκε με χορευτικούς ρυθμούς γιορτάζοντας την ελληνική μόδα και ανανέωσε το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι!