Δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων των εκδόσεων Παπαδόπουλος από την Τρίτη 19-02-2019 έως την Κυριακή 03-03-2019.

 

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, το βιβλιοπωλείο BΟΟΚS PLUS και το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών “Μάρκος Δραγούμης” (ΚΕΦίΜ) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Ο Νόμος του Frederic Bastiat.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, στο βιβλιοπωλείο Books Plus (Πανεπιστημίου 37, Αθήνα).

Ο Νόμος, το πιο διάσημο έργο του πολιτικού στοχαστή και οικονομολόγου Frederic Bastiat, αποτελεί εδώ και δύο σχεδόν αιώνες θεμελιώδες κείμενο φιλελεύθερης σκέψης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Τάσος Αβραντίνης – Δικηγόρος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοσιονομικών Μελετών και Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΦίΜ
Πόλυ Βλάση – Αντιπρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας
Χαράλαμπος Παπασωτηρίου – Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών, Μέλος του Ε.Σ. του ΚΕΦίΜ

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του ΚΕΦίΜ, Αλέξανδρος Σκούρας.

 

 

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΗΣ απαντά στις ερωτήσεις του ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ

Ο π. Νομικός, π. Βουλευτής Επικρατείας και συγγραφέας του βιβλίου «Αστυγραφία» συναντά τον εκδότη της εφημερίδας «Το Ποντίκι» σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

 

 

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το βιβλιοπωλείο ΠΛΕΙΑΔΕΣ σας προσκαλούν τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο βιβλιοπωλείο ΠΛΕΙΑΔΕΣ στο Παγκράτι (Σπύρου Μερκούρη 62)

 

Οι Εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και τα PUBLIC σας προσκαλούν σε μια συζήτηση με αφορμή το βιβλίο των Νίκου Μαραντζίδη – Γιώργου Σιάκα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο cafe του Public Συντάγματος (Καρ. Σερβίας 1, Αθήνα)

 

 

Σε μια ανατρεπτική συζήτηση, οι δημοσιογράφοι
Παντελής Καψής
Νόνη Καραγιάννη
Τάσος Παππάς
Γιάννης Πρετεντέρης

συζητούν και απαντούν στις ερωτήσεις των συγγραφέων του βιβλίου

Νίκου Μαραντζίδη Καθηγητή στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Επισκέπτη Καθηγητή στο Πανεπιστήμιου του Καρόλου (Πράγα) και στο Πανεπιστήμιο της Κεράλα (Ινδία)
Γιώργου Σιάκα Διευθυντή ερευνών της Μονάδας Ερευνών του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστττούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

 

 

0