Παρουσίαση & Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του βιβλίου «Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησαν» στο Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά, σε συνεργασία με το Playroom, σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του παραμυθιού Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησαν του Drew Daywalt σε εικονογράφηση του Oliver Jeffers!

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί μια ολοζώντανη και ευφάνταστη ιστορία που θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που θα αντιμετωπίζουμε τα κραγιόνια από εδώ και στο εξής!

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης | Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

 

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ

“…Κάθε κραγιόνι και μια παιδαγωγική παρατήρηση, μια παιδαγωγική παραίνεση από τον ενήλικο προς τους μικρούς ζωγράφους. Λέμε παιδαγωγική και όχι διδακτική γιατί εκείνος που αναλαμβάνει αυτό το ρόλο πιο πολύ προτείνει και λιγότερο επιβάλει. Μάθημα ζωγραφικής λοιπόν για την αξία και τις ιδιότητες των χρωμάτων, αλλά κυρίως για τη φαντασία και την ελευθερία που είναι συνυφασμένες με την τέχνη!”

Μαρίζα Ντεκάστρο, Ο αναγνώστης

 

“…Το βιβλίο προδιαθέτει για ευφάνταστα, ξεκαρδιστικά ξεφυλλίσματα και είμαι σίγουρη ότι ο Jeffers πέρα από τις εικόνες του, θα έβαλε λίγες δόσεις από το χιούμορ του. Η ανάγνωσή του με πάει σε πολλά και ταυτόχρονα μηνύματα. Η ζωή μας είναι πιο ενδιαφέρουσα και όμορφη, όταν έχει πολλά χρώματα και ισορροπία.”

KidsCloud.gr

 

 

1