Οι εκδόσεις «Μένανδρος» και η Τίνα Σακελλάριου παραδίδουν στο αναγνωστικό κοινό, στους λάτρεις του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και στους νοσταλγούς της Ελλάδας μιας άλλης εποχής, μία έκδοση πραγματική παρακαταθήκη! «Αλέκος Σακελλάριος – Λες και ήταν χθες».

Η αυτοβιογραφία και ταυτόχρονα το βιβλίο των αναµνήσεων του µοναδικού και ανεπανάληπτου Αλέκου Σακελλάριου, γραμμένο με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, λες… και παρακολουθούμε μία από τις ταινίες του.

 

“Λες και ήταν χθες”

 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ∆ΗΜΟΣ ΛΕΒΙΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ: ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ «Αλκυών»

Διάστ. 17 x 24 εκ.

Σελίδες 560

Τιμή 18€

ISBN: 978-618-5033-32-3

 

Έτσι, ο Αλέκος Σακελλάριος μας παρουσιάζει τη ζωή του, το ξεκίνημα και την πορεία του με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Στιγμές μοναδικές με τους ηθοποιούς, τα γυρίσματα, τις πρόβες, αλλά και τις μεταξύ τους ατάκες και τα γέλια μέχρι δακρύων… που ποτέ δεν έφτασαν στο κοινό.

 

Όλοι εξαργυρώνουµε, κάθε µέρα που περνά, κάθε ώρα και λεπτό της ζωής µας, κοµµάτι-κοµµάτι, µε αναµνήσεις. Αναµνήσεις γλυκές ή πικρές, αναµνήσεις σπουδαίες ή µικρές, αναµνήσεις κάθε λογής, άλλες αξέχαστες κι άλλες θαµπές και ξεθωριασµένες…

 

Μα οι αναµνήσεις κάποιων ξεχωριστών ανθρώπων, που άφησαν ανεξίτηλα τα ίχνη τους στο πέρασµά τους από τη ζωή όλων µας, αποκτούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον καθένα µας, γιατί κατά κάποιον τρόπο είναι και λίγο δικές µας, αφού άγγιξαν τη ζωή εκείνων που άγγιξαν τη δική µας ζωή!

 

Λες και Ήταν Χθες

Το βιβλίο των αναμνήσεων του «ξεχωριστού»

Αλέκου Σακελλάριου

 

Η έκδοση περιέχει σπάνιο φωτογραφικό υλικό με σκηνές από θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, καθώς και από ιδιαίτερες στιγμές του Αλέκου Σακελλάριου με φίλους, συνεργάτες και την οικογένειά του. 

Τρεις  ολόκληρες  γενιές  περνάνε  µέσα από  τις  αναµνήσεις  του  ανθρώπου  που κατάφερε να είναι στην κορυφή του πολιτισµού. Ο Αλέκος Σακελλάριος, εκπρόσωπος ενός κόσµου που έφυγε ανεπιστρεπτί, µας άφησε ανεξίτηλες παρακαταθήκες, µε τις ταινίες, τα θεατρικά και τις… ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!

 

“Λες και ήταν χθες” που κάποιοι δακρύζαµε, πότε από τα γέλια και πότε από τη συγκίνηση, καθώς παρακολουθούσαµε τις ταινίες του.

 

 

1