Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο του Arne Dahl “Πέντε συν τρία” σε μετάφραση του Γρηγόρη Κονδύλη.

 

 

Ο Arne Dahl επιβεβαιώνει την υπεροχή του με το “Πέντε συν τρία”, ένα μυθιστόρημα που θα σας συναρπάσει όσο και οι δύο προηγούμενες περιπέτειες του πρωταγωνιστικού διδύμου Σαμ Μπέργερ και Μόλι Μπλουμ.

 

 

Το Βιβλίο

Τίτλος: Πέντε συν τρία

Συγγραφέας: Arne Dahl

Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης

ISBN: 978-618-03-2065-7

Σελίδες: 488

Τιμή: 17,70€

 

Η Μόλι βρίσκεται σε κώμα. Ο Σαμ καταζητείται ως δολοφόνος. Ο Arne Dahl με αυτό το ευφυές μυστήριο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την υπεροχή του στο πεδίο της αστυνομικής λογοτεχνίας.

 

 

Η ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΕΡΓΕΡ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΜ

 

Ο ΣΑΜ ΜΠΕΡΓΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ.

Ο ΣΑΜ ΜΠΕΡΓΕΡ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.

Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Η ΜΟΛΙ ΜΠΛΟΥΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ.

 

Παρ’ όλα αυτά µόνο αυτός μπορεί να σταματήσει έναν πρώην πράκτορα και νυν επικηρυγμένο δολοφόνο όταν απάγει ένα κορίτσι ως δόλωμα για το τρομοκρατικό χτύπημα που σχεδιάζει και που απειλεί να καταστρέψει ολόκληρη τη Στοκχόλμη.

Ή μήπως όχι; Μήπως ο Μπέργερ δεν είναι η λύση αλλά μέρος του προβλήματος;

Ένας συγγραφέας συνεπής στο έργο του, που συνεχίζει να γράφει φιλόδοξα και καλοδουλεμένα αστυνομικά χωρίς να απογοητεύει ποτέ τους αναγνώστες του.

 

 

«Αυτή τη στιγμή ο Dahl είναι ο κορυφαίος εκπρόσωπος του σκανδιναβικού νουάρ. Συνδυάζει τη σπουδαία βρετανική παράδοση των κατασκοπευτικών θρίλερ με την αμερικάνικη αλλά και τη γυναικεία αστυνομική λογοτεχνία διανθίζοντας τα μυθιστορήματά του με λογοτεχνικές αναφορές όπως γινόταν τη χρυσή εποχή του είδους, ενώ παράλληλα το κοινωνικοπολιτικό του σχόλιο παραμένει αιχμηρό».

Jyllands-Posten

 

«Ο Αrne Dahl για άλλη μια φορά έγραψε μια ιστορία ευφυή αλλά και συναρπαστική όπου ο πρωταγωνιστής είναι ένας αντιήρωας που γουστάρει επικίνδυνες γυναίκες. Ο Σαμ ακολουθεί τον δικό του δρόμο προωθώντας την πλοκή. Κι εγώ διαβάζω με κομμένη την ανάσα για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Η πρόζα του, όπως πάντα, διακρίνεται από ακρίβεια και λογοτεχνική χάρη».

BTJ

 

 

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

 

 

Ο Συγγραφέας

Ο Arne Dahl (Άρνε Νταλ) είναι στην πραγματικότητα ο σουηδός κριτικός λογοτεχνίας Γιαν Άρναλντ. Με το ψευδώνυμο αυτό έγινε γνωστός διεθνώς υπογράφοντας την επιτυχημένη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστές τα μέλη της Ομάδας Άλφα και τη βραβευμένη τετραλογία με πρωταγωνιστές τα μέλη της Ομάδας Opcop. Τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Για το συγγραφικό του έργο έχει λάβει πλήθος διακρίσεων τόσο στη Σουηδία όσο και στη Δανία και τη Γερμανία. Η νέα του σειρά με πρωταγωνιστές το δίδυμο Σαμ Μπέργερ και Μόλι Μπλουμ εγκαινιάστηκε με τον τίτλο Επτά μείον ένα (Μεταίχμιο, 2018) και γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία.

Για να διαβάσετε περισσότερα: www.arnedahl.net

 

 

0