Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το βιβλίο του Jory John “Γύρνα σπίτι, λέμε!” σε εικογράφηση Benji Davies 

 

Το βιβλίο

JORY JOHN  

Γύρνα σπίτι, λέμε!

Εικονογράφηση: Benji Davies 

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 3+

Σελίδες: 40 • Σχήμα: 23Χ28 • Σκληρό εξώφυλλο

ΙSBN: 978-960-569-850-8 • Τιμή: 11,99 €

 

 

Οι δημιουργοί του αγαπημένου Καληνύχτα, λέμε! επιστρέφουν δυναμικά με τον Πάπιο και τον Αρκούδο σε νέες περιπέτειες! Αυτή τη φορά ο μπεστ σέλερ συγγραφέας Jory John και ο πολυβραβευμένος εικονογράφος Benji Davies μάς παρουσιάζουν το Γύρνα σπίτι, λέμε!

 

Ο Αρκούδος χρειάζεται χώρο και αποφασίζει να πάει μόνος του εκδρομή για να ξεφύγει από όλα και όλους, και κυρίως από τον Πάπιο. Ο Πάπιος τρομοκρατημένος ανακαλύπτει πως ο φίλος του έφυγε χωρίς εκείνον κι έτσι αποφασίζει να δοκιμάσει τα πάντα για να ξεχαστεί. Η εκδρομή όμως δεν φαίνεται να εξελίσσεται όπως την περίμενε ο Αρκούδος.  Κι ο Πάπιος, που στιγμή δεν αντέχει χωρίς τον φιλαράκο του, ξεκινά για να τον βρει!

 

Θέτοντας έναν προβληματισμό για τα όρια στις φιλικές σχέσεις, μιας και ο Πάπιος και ο Αρκούδος μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, με γερές δόσεις χιούμορ και υπέροχες κωμικές εικόνες, το επιτυχημένο δίδυμο John-Davies μάς συστήνει το νέο του βιβλίο που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να θέλουν να γυρίσουν γρήγορα σπίτι για να το διαβάσουν!

 

 

Ο Συγγραφέας

O Jory John είναι πολυβραβευμένος συγγραφέας. Εκτός από τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, έχει εργαστεί στους New York Times και στη San Francisco Chronicle, και programs director στην 826 Valencia, μια ΜΚΟ που ασχολείται με θέματα εκπαίδευσης.

Περισσότερα για το συγγραφέα στο www.joryjohn.com

 

Ο Εικονογράφος

Ο Benji Davies είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Έχει σπουδάσει animation και συμμετέχει στη δημιουργία εικονογραφημένων βιβλίων, ταινιών κινουμένων σχεδίων, μουσικών βίντεο κλιπ και διαφημίσεων. Έχει βραβευτεί για δύο εικονογραφημένα βιβλία του, ενώ πολλά άλλα έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες. Ζει στο Λονδίνο με τη γυναίκα του. Περισσότερα για τον εικονογράφο στο www.benjidavies.com

 

 

0