, Ντέμπορα Τάννεν “Ήσουν πάντα η αγαπημένη της μαμάς” από τις εκδόσεις Ενάλιος

Από τις εκδόσεις Ενάλιος κυκλοφορεί το Μπεστ Σέλερ των New York Times “Ήσουν πάντα η αγαπημένη της μαμάς” της καθηγήτριας του Georgetown University, Ντέμπορα Τάννεν 

 

ΑΔΕΛΦΕΣ.

 

ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,

 

ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

 

 ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΩΝ NEW YORK TIMES

 

 

Το βιβλίο

, Ντέμπορα Τάννεν “Ήσουν πάντα η αγαπημένη της μαμάς” από τις εκδόσεις Ενάλιος

ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

ΝΤΕΜΠΟΡΑ ΤΑΝΝΕΝ PH.D.

Σειρά: Ψυχολογία, Σελίδες: 416

Τιμή: 14,50 1η κυκλοφορία: 2019

ISBN: 978-960-536-579-0, Κωδικός είδους: ΕΝ 438

 

Οι συζητήσεις που κάνουν οι αδελφές μεταξύ τους αποκαλύπτουν τη σφοδρή και συνεχή αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο διαφορετικές συμπεριφορές: της ενστικτώδους παρόρμησης για οικειότητα και στοργή  από τη μια μεριά, και του ενστικτώδους ανταγωνισμού. Δεν χρειάζεται παρά να ειπωθεί μια απλή λέξη από την αδερφή σας για να βάλετε τα γέλια ή για να ξυπνήσουν οι μνήμες του κοινού παρελθόντος σας. Παρ’ όλα αυτά, και μία μόνο λέξη αρκεί για να προκαλέσει συναισθηματική κατάρρευση, οργή, επιθετικότητα. Η αδερφή  μας είναι ταυτόχρονα αφοσιωμένη φίλη και τρομερή αντίπαλος.

 

Σοφό και πνευματώδες, το Ήσουν πάντα η αγαπημένη της μαμάς! θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε βαθιά αντίληψη του μοναδικού και πολύτιμου δεσμού μεταξύ δύο αδερφών, καθώς και θα παρέχει πρακτικές συμβουλές που θα ανοίξουν διόδους επικοινωνίας, θα διαλύσουν τις εντάσεις και θα καταστήσουν τη ζωτική αυτή σχέση ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο βαθιά και, τέλος, ακόμη πιο ανθεκτική.

 

 

Η Συγγραφέας

Η Ντέμπορα Τάννεν είναι καθηγήτρια γλωσσολογίας στο Georgetown University και συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις η γλώσσα της καθημερινής επικοινωνίας.

 

Το βιβλίο της  Είσαι Καλά; Αυτό θα Φορέσεις; βρισκόταν επί δέκα εβδομάδες στη λίστα μπεστ σέλερ των New York Times. Βραβεύτηκε με το Common Ground Book Award. Έχει γράψει άρθρα και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των The New York Times, The Washington Post, The Atlantic, HuffPost, Newsweek, Time, USA Today, People και The Harvard Business Review.

 

Η Ντέμπορα Τάννεν συγκαταλέγεται μεταξύ των έξι εκλεκτών επιστημόνων που κατέχουν το διακεκριμένο αξίωμα του καθηγητή πανεπιστημίου στο κολέγιο Τεχνών και Επιστημών του Georgetown University. Ήταν διακεκριμένη λέκτωρ στο Princeton University και εργάστηκε για ένα έτος ως λέκτωρ και ερευνήτρια στο Institute for Advanced Study του Princeton, New Jersey. Υπήρξε δύο φορές μέλος του διδακτικού προσωπικού στο Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences του πανεπιστημίου Stanford στο Palo Alto, California.

 

, Ντέμπορα Τάννεν “Ήσουν πάντα η αγαπημένη της μαμάς” από τις εκδόσεις Ενάλιος

 

 

0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *