Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το αστυνομικό μυθιστόρημα του Tony Parsons “Οι εκτελεστές” σε μετάφραση της Ειρήνης Χριστοπούλου.

 

Είναι έγκλημα να σκοτώνεις τους εγκληματίες;
Ο Μαξ Γουλφ στην τρίτη περιπέτειά του επιδίδεται σε ένα ανελέητο κυνηγητό μιας συμμορίας φονιάδων που περνιούνται για ήρωες.

 

ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΕΝΟΡΚΟΣ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ∆ΗΜΙΟΣ.

Μια ομάδα αυτόκλητων εκτελεστών αλωνίζει στους δρόμους του Λονδίνου τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες, απάγοντας εγκληματίες που έχουν ξεφύγει από τα χέρια της δικαιοσύνης και εκτελώντας τους δι’ απαγχονισμού.

 

ΚΑΤΑ∆ΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ:

Το μέλος μιας συμμορίας διαφθορέων ανήλικων κοριτσιών. Ένας πλούσιος μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα ένα παιδί και το εγκατέλειψε. Ένας κήρυκας μίσους που απαιτεί δημοσίως τη δολοφονία Βρετανών στρατιωτών.

Τα πτώματα πληθαίνουν και η κοινή γνώμη παίρνει φωτιά, καθώς οι εκτελεστές θεωρούνται ήρωες που διορθώνουν τα λάθη και τις παραλείψεις της δικαιοσύνης. Ο επιθεωρητής Γουλφ θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και δεν θα αργήσει να διαπιστώσει πως ο πόθος για εκδίκηση κρύβεται πολύ πιο κοντά του απ’ όσο νόμιζε…

 

«Ευφυές»
Peter James, συγγραφέας
 

 

«Συγκλονιστικές ανατροπές»
Sophie Hannah, συγγραφέας

 

«Θεαματικό»
Lee Child, συγγραφέας

 

«Αν δεν είστε ήδη φαν, το τρίτο βιβλίο της σειράς είναι η τέλεια εισαγωγή στον υπόκοσμο του Λονδίνου που τόσο ζωντανά περιγράφει ο Tony Parsons… Η τελευταία υπόθεση του Γουλφ δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη». 
GQ

 

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

 

Τα υπόλοιπα βιβλία του Tony Parsons με ήρωα τον επιθεωρητή Μαξ Γουλφ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ:

 

0