Ο Αύγουστος στις αρχές του επηρεάζεται ακόμη από την έκλειψη που έγινε στις 27 Ιουλίου αλλά και από το τετράγωνο Άρη / Ουρανού το οποίο σχηματίστηκε πρώτη φορά τον Μάιο και τώρα το ξαναζούμε, μια δύσκολη θέση που οξύνει πολύ τα πνεύματα και φέρνει συγκρούσεις, συγκρούσεις μάλιστα που μπορεί να είναι και υπόγειες, κρυφές γιατί ο Άρης είναι ανάδρομος. Οπότε η αρχή του μήνα θα είναι δύσκολη αλλά όσο προχωράει θα γίνει καλύτερος.

 

     Στις 6 Αυγούστου έχουμε την δυσαρμονική όψη Ηλίου / Δία που μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές.
     Στις 7 Αυγούστου θα μπει η Αφροδίτη στο κυβερνών ζώδιο του Ζυγού όπου θα μείνει και μέχρι στις 8 Σεπτεμβρίου φέρνοντας εύνοια στις κοινωνικές επαφές και τα ερωτικά θέματα.
     Στις 8 ο Ουρανός γίνετε ανάδρομος δίνοντας μας λίγο χρόνο να εξετάσουμε όλα αυτά τα ξαφνικά που μας έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό.
     Στις 10 του μηνός η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης / Κρόνου επιφυλάσσει συναισθηματικές πικρίες, ίσως και χωρισμό.
     Στις 11 έχουμε και την έκλειψη Ηλίου μαζί με νέα Σελήνη στον Λέοντα και γίνονται ακόμα πιο βαριά τα πράγματα.
     Στις 13 ο ανάδρομος Άρης επιστρέφει στον Αιγόκερο όπου και θα παραμείνει μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας αφεντικά και πολιτικά πρόσωπα σε νευρική ένταση.
     Στις 19 Αυγούστου έχουμε ένα πολύ ευεργετικό τρίγωνο, αυτό του Δία / Ποσειδώνα το οποίο θα φέρει τύχη και ενδυνάμωση των θεραπευτικών δυνάμεων.
     Στις 23 μπαίνει πλέον ο Ήλιος στην αγαπητή Παρθένο και πολλά πρακτικά θέματα μπαίνουν σε σειρά.
     Ο Ήλιος κάνει μια ευνοϊκή όψη με το τρίγωνο Κρόνου / Ουρανού, μαζί και με την Πανσέληνο και αυτό βοηθάει σε νέα πρωτοποριακά σχέδια, ειδικά τα αισθηματικά όμως δεν είναι καλά αυτές τις μέρες λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης / Πλούτωνα, επικρατεί όμως η προηγούμενη καλή όψη.
     Στις 28 ο Άρης μπαίνει ξανά σε ορθή πορεία, είναι μέσα στον Αιγόκερο ακόμα, και δίνει δυναμισμό, αλλά προσοχή στην υπεραισιοδοξία που προκαλεί το τετράγωνο Ερμή / Δία αυτή την μέρα.
   

Ας δούμε όμως και την Σελήνη μέσα στον Αύγουστο

 

 

Νέα Σελήνη στις 11 στον Λέοντα

     Αυτή την μέρα της νέας Σελήνης έχουμε μαζί και μερική έκλειψη Ηλίου, δεν είναι μεν τόσο δυνατή αλλά παρά όλα αυτά χρειάζεται προσοχή, γιατί ο Ήλιος μαζί με την νέα Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον Ερμή που βρίσκετε σε δυσαρμονική όψη με τον Δία. Έτσι παρά ότι υπάρχει μια διάθεση για μεγάλα πράγματα αυτή κόβετε και πολλές υποσχέσεις ή προσδοκίες δεν εκπληρώνονται. Τα συναισθηματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες λόγω δύσκολης όψης Αφροδίτη / Πλούτωνα.

 

Πανσέληνος στις 26 στους Ιχθύες

     Μια πολύ αισιόδοξη Πανσέληνος μας περιμένει αυτόν τον Αύγουστο με το τρίγωνο Κρόνου / Ουρανού που μας κάνει να κάνουμε νέα και πρωτότυπα σχέδια για το μέλλον. Παρά την δυσαρμονική όψη Αφροδίτης / Πλούτωνα που φέρνει κάποια τελειώματα σε οικονομικό/συναισθηματικά θέματα το κλίμα παραμένει θετικό.

 

 

Κριός

Κριοί μη περιμένετε να γίνει πρόοδος στα σχέδια σας μέσα στον Αύγουστο, ο Άρης και ο Ερμής είναι ανάδρομος οπότε χρειάζεστε και εσείς ξεκούραση αφού τα πράγματα δεν κυλούν ούτως αλλιώς. Η ανάδρομη πορεία αυτών των πλανητών σας φέρνει σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάποιο καινούργιο σχέδιο. Έχετε καλοκαιρινή διάθεση και όρεξη λόγω του Ήλιου που είναι στον Λέοντα αλλά ο ανάδρομος Άρης από τον Υδροχόο δεν σας αφήνει να συννενοηθείτε με τους φίλους σας. Η Αφροδίτη απέναντι σας από τις 7 σας κάνει να στραφείτε και να προφυλάξτε τις σχέσεις που ήδη έχετε. Η έκλειψη στις 11 σας ξεσηκώνει ερωτικά και σας ξυπνάει ξεχασμένα πάθη. Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί ένα επαγγελματικό θέμα που θεωρούσατε ότι είχε τελειώσει να σας απασχολήσει. Μετά τις 18 που ο Ερμής θα μπει σε ορθή πορεία θα επικοινωνείτε πλέον καλύτερα και όταν στις 27 μπει και ο κυβερνήτης σας Άρης σε ορθή πορεία οι καταστάσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

 

Ταύρος

Ένας αντιφατικός μήνας θα είναι αυτός Ταύροι μου. Το θεαματικό τρίγωνο Δία / Ποσειδώνα σας δίνει πολλές ευκαιρίες και στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά, μαζί με τον Δία σε ορθή πορεία γίνεστε ξανά αισιόδοξοι  ενώ οι φίλοι στέκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν. Ένα άτυπο τρίγωνο Κρόνου στον Αιγόκερο με Ουρανό σε εσάς, ειδικά για τους Ταύρους των πρώτων ημερών, σας κάνει να πιστεύετε πως όλα τα απίθανα μπορούν τώρα να γίνουν πιθανά, έτσι νιώθετε σιγουριά και αισιοδοξία. Εσάς των πρώτων ημερών βέβαια συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί ο ανάδρομος Άρης και να σας φέρνει σε σύγκρουση με άτομα κύρους και δεν μπορείτε και να εκφραστείτε να ξεθυμάνετε.Μέχρι τις 18  θα είναι δύσκολη η επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους λόγω του ανάδρομου Ερμή, προσέξτε παρεξηγήσεις και επικοινωνιακά λάθη. Από το τέλος του μήνα θα βελτιωθεί η κατάσταση.

 

Δίδυμοι

Ο Αύγουστος ξεκινά με ένταση που δεν μπορείτε να εξωτερικεύσετε για να ηρεμήσετε ενώ η φήμη σας μπορεί να κινδυνεύει από κρυφούς ανταγωνιστές ή ψεύτικες πληροφορίες. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 18 είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, πέφτετε σε επικοινωνιακά λάθη, ψέματα και μπερδέματα. Προσέξτε γιατί η έκλειψη Ηλίου μαζί με τον ανάδρομο Ερμή και Δία μπορεί να φέρει μεγάλου μεγέθους παρεξηγήσεις ακόμα και με άτομα που θεωρούσατε σίγουρους φίλους. Από τις 18 και μετά θα εξομαλυνθεί η κατάσταση και με την Αφροδίτη στον φιλικό σας Ζυγό από τις 9 θα έχετε την ευκαιρία για όμορφες ερωτικές στιγμές. Στις 13 ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερο θα φέρει οικονομικά προβλήματα ή οικονομικές υποχρεώσεις που είχατε ξεχάσει στο προσκήνιο. Από τα μέσα του μήνα καλύτερα μην υπογράψετε συμβόλαια, οικονομικές συμφωνίες και προσέξετε τα οικονομικά σας. Από τις 23 θα νιώσετε διχασμένο το ενδια΄φερον σας ανάμεσα στην οικογένεια σας και στα επαγγελματικά / υποχρεώσεις σας.

 

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες για εσάς Καρκίνοι μέσα στον Αύγουστο αλλά υπάρχουν και ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Το τρίγωνο Δία / Ποσειδώνα σας φέρνει αισιοδοξία και τώρα που ο Δίας από τον Σκορπιό είναι ξανά σε ορθή πορεία σας βοηθάει να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο που είχατε ή ακόμα και να εκφράσετε τον έρωτα σας σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι Σκορπιός ή Ιχθύς. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 18 δεν βοηθάει και πολύ στην επικοινωνία και μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα στα οικονομικά σας, και ο ανάδρομος Άρης μέχρι τις 13 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ακόμα και ξεχασμένες οφειλές. Όσοι είσαστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα αναγκαστείτε με την νέα Σελήνη στις 11 να πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις σχετικά με στενές σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 7 σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δεν αποκλείεται και να φιλοξενήσετε κάποια από αυτά. Στις 26 η Πανσέληνος σας κάνει ευαίσθητους και ρομαντικούς και δεν αποκλείεται να φέρει και έναν νέο έρωτα.

 

Λέων

Ένας σημαντικός μήνας για εσάς θα είναι αυτός λαμπερά μου λιοντάρια. Εκτός από το ότι πολύ από εσάς έχετε τα γενέθλια σας, έχετε δύο ζεύγη ισχυρών πλανητικών επιδράσεων αλλά και έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας. Το τρίγωνο Δία / Ποσειδώνα και το τρίγωνο Κρόνου / Ουρανού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τους στόχους σας και να πετύχετε αυτά που θέλετε σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Όσοι είστε γεννημένοι κοντά στην έκλειψη στις 11 θα νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Από την μεριά σας έχετε μια τρυφερή διάθεση προς τους άλλους από την Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό αλλά ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 18 και ο ανάδρομος Άρης που επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, δεν σας αφήνουν ούτε να συννενοηθείτε αλλά ούτε και να ηρεμήσετε μέσα σας. Από τις 18 ο Ερμής θα φύγει από τον Υδροχόο που σας πιάνει και ανάδρομα θα γυρίσει για λίγο στον Αιγόκερο και θα ξαναγυρίσει το φθινόπωρο, οπότε λίγο υπομονή και θα ξεσπάσετε τότε. Ο Ερμής θα γίνει ορθόδρομος ξανά στις 18 στο ζώδιο σας οπότε θα μπορέσετε επιτέλους να επικοινωνήσετε με ευφράδεια και χωρίς παρασκήνιο. Στις 26 η Πανσέληνος θα σας κάνει νοσταλγικούς.

 

Παρθένος

Είσαστε από τους τυχερούς του Αυγούστου γιατί το τρίγωνο Δία / Ποσειδώνα και το τρίγωνο Κρόνου / Ουρανού σας ευνοεί. Εσείς όμως είστε στρεσαρισμένοι και θέλετε να αποστασιοποιηθήτε για λίγο και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα μέχρι τις 18 δεν βοηθάει και τόσο την επικοινωνία άλλωστε που είναι σχεδόν ακατόρθωτη μέχρι τότε. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια και κάποιο θέμα υγείας που είχατε αμελήσει αλλά τώρα ζητά ξανά την προσοχή σας, επίσης μια σχέση ή επαγγελματικό θέμα θα κάνει πισωγύρισμα και  μπορεί να νοσταλγήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας.  Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα έχετε όμορφες αισθηματικές στιγμές με την Αφροδίτη μαζί σας. Η έκλειψη μπορεί να φέρει εντυπωσιακές αποκαλύψεις από παρασκήνιο που δεν φανταζόσασταν και η Πανσέληνος τέλος στις 26 θα σας προκαλέσει την ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που πραγματικά τους εμπιστεύεστε.

 

Ζυγός

Μέσα στον μήνα πολλά θέματα θα σας κάνουν να βγείτε από τα ρούχα σας αυτόν τον μήνα και επειδή δεν σας παίρνει και να εκφραστείτε όσο θα θέλατε θα καταλήξετε απλά να γκρινιάζετε. Από τις αρχές του μήνα μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις αλλά δεν θα εξωτερικεύσετε τα νεύρα σας. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι στις 18 στον Λέοντα δεν σας αφήνει να συνεννοηθείτε, για αυτό ειδικά να είστε διακοπές διατυπώστε με το καταλληλότερο και καθαρότερο τρόπο τις απόψεις σας και τις προθέσεις σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με την συντροφιά σας, η έκλειψη Ηλίου στις 11 τονώνει ακόμα περισσότερο την ασυνεννοησία. Προσέξτε ειδικά οικονομικά / διοικητικά θέματα με φίλους ή συλλόγους γιατί θα υπάρξει μπέρδεμα που μπορεί ακόμα και να διαλύσει την συνεργασία σας. Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη από τις 7 γίνεστε πιο συναισθηματικοί και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε υπομονή. Από τις 13 ο ανάδρομος Άρης θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα οικογενειακό θε΄μα που δεν είχατε επιλύσει στο παρελθόν. Η ενέργεια σας θα είναι περιορισμένη και αυτή μέχρι τέλος του μήνα λόγω του ανάδρομου Άρη.

 

Σκορπιός

Ένας αντιφατικός μήνας θα είναι για εσάς ο Αύγουστος Σκορπιοί μου. Από την μια είναι το τρίγωνο Δία / Ποσειδώνα που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας αλλά από την άλλη η έκλειψη Ηλίου ταράζει τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας εικόνα. Ειδικά οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου θα ζήσετε έντονες αντίθετες διαθέσεις, την μια θα θέλετε να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο και την άλλη θα γίνεστε πολύ προνοητικοί, προτιμήστε το δεύτερο εννοείτε. Θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στις δύο επιρροές, Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 18 δεν σας βοηθά στα επαγγελματικά και ο ανάδρομος Άρης δεν σας βοηθά ούτε στην οικογένεια ή σε στενούς φίλου να βρείτε αποκούμπι ενώ η Αφροδίτη από τις μπορεί να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Για να είναι ένας καλός μήνας για εσάς αυτός πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις και να επικεντρωθείτε σε ότι αγαπάτε και σας κάνει δημιουργικούς. Να είστε ισορροπημένοι χωρίς να υπερενθουσιάζεστε ή να γίνεστε υπερβολικοί. Η πανσέληνος στις 26 σας κάνει ρομαντικούς αλλά προσέξτε μη γίνετε και αφελείς.

 

Τοξότης

Ένας τέλειος μήνας για διακοπές για εσάς καλοί μου Τοξότες! Αφήστε τα πράγματα να κωλύονται, άλλωστε κανείς δεν πρόκειται να συνεννοηθεί αυτές τις μέρες με ανάδρομους Ερμή και Άρη μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο. Οι Τοξότες του Νοεμβρίου έχετε χάσει ενέργεια και σας έχουν κουράσει οι πολλές επαφές. Μέχρι τις 13 μην κάνετε καμιά αγορά και γύρω στις 11 απλά χαλαρώστε, πράγμα που το έχετε ανάγκη έτσι και αλλιώς, γιατί ότι και αν κάνετε θα καταλήξει σε μπλέξιμο. Οι φίλοι σας είναι στο πλευρό σας καθώς και άνθρωποι που τους εμπιστεύεσται, χαλαρώστε και απολαύστε την παρέα τους χωρίς να εμπλέκεται οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα. Στην Πανσέληνο στις 26 θα μείνετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και μην στεναχωριέστε για τυχόν οικονομικά εμπόδια. Προς το τέλος του μήνα προσέξτε το παρασκήνιο και μην ανοίγεστε σε κανέναν που δεν εμπιστεύεστε αρκετά.

 

Αιγόκερος

Προσέξτε τα οικονομικά σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι αυτόν τον μήνα για να μην έχετε άγχος στις διακοπές, μην επαναλαμβάνετε λάθη που είχατε κάνει στο παρελθόν και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για το ποιόν τους. Το τρίγωνο Δία / Ποσειδώνα σας φέρνει μεγάλη εύνοια και μπορεί να φέρει στην ζωή σας ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν, μην διστάζετε λοιπόν αυτόν τον μήνα να ανοίξετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να κάνετε νέες γνωριμίες. Το τρίγωνο Κ΄ρονου / Ουρανού βοηθάει και αυτό, σας δίνει πολλές πρωτότυπες ιδέες, ενώ εκκεντρικά άτομα ή καταστάσεις σας ιντριγκάρουν και σας εξελίσσουν. Ειδικά οι Αιγόκεροι του Ιανουαρίου θα ζήσετε πολλά νέα πράγματα για εσάς. Η έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο είναι που σας τα χαλάνε και σας φέρνουν δυσκολίες στα οικονομικά πέφτοντας έξω στους προϋπολογισμούς σας. Από τις 13 ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις ακόμα και κούραση ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες. Ο Άρης ξύνει και κάποιες πληγές από το παρελθόν, που πρέπει να βρείτε την δύναμη να θεραπεύσετε οριστικά.

 

Υδροχόος

Αυτόν τον μήνα θα σκέφτεστε την προσωπική σας ζωή και θα προσπαθήσετε να την οργανώσετε χωρίς να καταφέρετε και πολλά όμως. Έχετε ήδη κουραστεί μέσα στον Ιούλιο και τα πράγματα θα πάρουν νέα τροπή από το φθινόπωρο. Ο ανάδρομος Άρης μέχρι τις 13 και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 18 δεν σας αφήνει να συνεννοηθείτε με τίποτα κυρίως με το στενό σας περιβάλλον και σας φέρνει ψυχικά σκαμπανεβάσματα ειδικά σε εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Μην ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία επίσης γιατί δεν θα έχει μέλλον. Η Αφροδίτη από τις 7 θα σας κάνει να νιώσετε λίγο καλύτερα αλλά η έκλειψη στις 11 θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε προβληματικές καταστάσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Καλύτερα μέσα στον μήνα μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, να αποφύγετε πρωτοβουλίες και να κρατήσετε αποστάσεις ώστε να μην βρείτε μπροστά σας μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

 

Ιχθύες

Έχετε στο πλευρό σας αγαπητοί μου Ιχθύες το θεαματικό τρίγωνο Δία / Ποσειδώνα, οπότε ότι και να προκύψει θα το αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Ο ανάδρομος Ερμής και Άρης θα προσπαθήσουν να σας χαλάσουν την διάθεση με θέματα οικονομικά, εργασιακά, υγείας αλλά εσείς θα βρίσκεστε σε μια κατάσταση μακαριότητας που αυτά δεν θα σας ακουμπούν. Η έκλειψη στις 11 διογκώνει την ασυνεννοησία και φέρνει εμπόδια σε ταξίδια για αυτό προετοιμαστείτε με προσοχή για να πάνε όλα καλά. Ο Δίας στον Σκορπιό σας βοηθά όσο μπορεί αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει. Τα αισθηματικά σας είναι λίγο μπλεγμένα και επειδή εμπλέκονται εκεί και τα οικονομικά περιπλέκονται οι καταστάσεις για αυτό προσπαθείστε να κρατήσετε ισορροπίες. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερο και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για κάποιες φιλίες ή συλλόγους. Στο τέλος του μήνα θα παραγίνετε κοινωνικοί και ίσως αυτό σας κουράσει.

 

 

0