Το The Look.Gr σας εξασφαλίζει  2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Χρήστου Παπαδόπουλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

 

Κληρώνουμε 2 Διπλές προσκλήσεις, μόνο είσοδο,  για την εμφάνιση του Χρήστου Παπαδόπουλου για την παρασκευή 21/2 στις 22:30 στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

 

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook κοινοποίηση και σχόλιο με το όνομά σας στο αρχικό ποστ της σελίδας μας.

 

Λήξη συμμετοχών : Πέμπτη 20/2 στις 22:00

 

*Διευκρίνιση: Η πρόσκληση είναι ορθίων. Επίσης, θα παραλαμβάνετε την πρόσκλησή σας μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

 

 

Η Μουσική Παράσταση

 

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Παρασκευή 14 και 21 Φεβρουαρίου

“Το Soundtrack της ζωής μου”

Τραγουδούν οι Δήμητρα Σταθοπούλου και Ιώ Νικολάου

 

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τη Δήμητρα Σταθοπούλου, που μας συστήθηκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Μαλώνω την καρδιά» και την Ιώ Νικολάου, παρουσιάζουν τις Παρασκευές 14 και 21 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τη μουσική παράσταση «Το soundtrack της ζωής μου”. Μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι των δημιουργιών του Χρήστου Παπαδόπουλου και πολλών κλασσικών, λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών  και μας υπόσχονται δύο μοναδικές βραδιές.

 

Μετά την επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό μέλος, ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνεχίζει την καλλιτεχνική διαδρομή του γράφοντας μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες καταξιωμένων τραγουδιστών. Μερικές από αυτές τα τραγούδια «Αρχιπέλαγος», «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», «Φίλα με», καθώς και η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Το Κόκκινο Ποτάμι» που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.ά.

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί Άκης Σγούρος στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο, Γιώργος Τσολάκος στο πιάνο και Κωνσταντίνος Ρήγας στα τύμπανα.

 

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος στο μπαρ 12 ευρώ με μπύρα/κρασί

 

 

 

 

0