Ο Chad Stahelski και ο Keanu Reeves παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη  και καλύτερη ταινία της σειράς .

Το  «John Wick» έχει αλλάξει και εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Στο σύμπαν του , η ιστορία μπορεί να φαίνεται απίστευτα απλή, αλλά η μυθολογία που την περιβάλλει είναι πιο περίπλοκη από ότι φαίνεται .

Δεν πρόκειται πλέον για τη δολοφονία της γυναίκας και του σκύλου του, αλλά για το κάψιμο ενός συστήματος που πάντα αγανακτούσε τον Wick επειδή το εγκατέλειψε.

Η πλοκή ξεκινά από εκεί που σταμάτησε η τελευταία ταινία. The High Table, η οργάνωση που ελέγχει το έγκλημα σε όλο τον κόσμο, έχει συμβόλαιο πλέον πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με τον Wick, ο οποίος σκότωσε ένα μέλος του.

JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

Γυρισμένη σαν ένα ατελείωτο επικό Video Game , εστιάζει βαθιά στη θλιμμένα ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα .

Η συγκλονιστική επική αναμέτρηση στο τέλος της ταινίας θυμίζει τα παλιά γουέστερν με όλα τα στοιχεία της αγωνίας και ίσως τις καλύτερες σκηνές μάχης που έγιναν ποτέ στην οθόνη. 

Τελικά , ο ήρωας  μπορεί να ψάχνει για τον  δρόμο προς τον παράδεισο. Οι λάτρεις της δράσης όμως δεν χρειάζεται να ψάξουν περισσότερο από αυτήν την ταινία.

Το “John Wick: Chapter 4” είναι μακράν η καλύτερη από τις τέσσερις ταινίες. 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.
 
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Chad Stahelski
Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad
Ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror
Διάρκεια: 169 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

1