Από τους παραγωγούς της ταινίας κινουμένων σχεδίων “The Snow Queen” (2012), έρχεται άλλη μια ταινία για τους μικρούς μας φίλους με τίτλο “Πρόβατα εναντίον Λύκων”.

Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ραγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε …κριάρι!

Η ταινία συνδυάζει τη δράση αλλά και το χιούμορ, περνώντας ταυτόχρονα πολλά μηνύματα για τη διαφορετικότητα.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι των αδερφών Γκριμ “Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια”.

Τα “Πρόβατα εναντίον Λύκων” ξεκίνησαν να προβάλλονται από τις 28 Ιουνίου μεταγλωττισμένα και στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Αντρέι Γκαλάτ, Μαξίμ Βόλκοφ

 

Σενάριο: Νιλ Λαντό, Μαξίμ Σβέσνικοφ, Βλαντιμίρ Νικολάεφ, Μαξίμ Βόλκοφ, Βαντίμ Σβέσνικοφ, Βλαντ Μπάρμπε, Τιχόν Κόρνιφ

 

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ιφιγένεια Στάικου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Νίκος Παπαδόπουλος, Ποίμης Πέτρου, Κωνσταντίνος Κακανάς, Γιάννης Υφαντής, Παναγιώτης Αποστολόπουλος

 

Παραγωγή: Σεργκέι Σελιάνοφ, Βλαντιμίρ Νικολάεφ, Γιούρι Μόσκβιν

 

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή

 

Διανομή: Σπέντζος

0