Η Save Greek Stray, σε συνεργασία με την Panik Records, διοργανώνουν ένα ξεχωριστό φιλοζωικό event!

 

 

Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray, σε συνεργασία με την Panik Records, διοργανώνουν το 1ο SGS Family & Pets Festival, αυτό το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, στις 17:00, στην Μαρίνα Φλοίσβου.

 

Το event, για μικρούς και μεγάλους, διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και στόχο έχει να φέρει σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, να τους ψυχαγωγήσει με τραγούδια, παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, καθώς και να δώσει την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων.

 

Το ρυθμό στο Φεστιβάλ θα δώσουν οι Playmen, οι πιο σημαντικοί Έλληνες DJs και παραγωγοί της τελευταίας δεκαετίας, οι οποίοι επιφυλάσσουν μοναδικές μουσικές εκπλήξεις. Στο stage θα ανέβουν οι Demy, Courtney Parker, Tamta, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Ελένη Φουρέιρα, που θα ξεσηκώσουν το κοινό με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

 

Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr ( https://www.viva.gr/tickets/music/marina-floisvou/1st-sgs-family-and-pets-festival ) και την ημέρα του φεστιβάλ στα ταμεία του χώρου διεξαγωγής.

 

Λίγα λόγια για την Save Greek Stray

 

Η Save a Greek Stray είναι μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

 

 

2018 PANIK RECORDS

 

 

SAVE GREEK STRAY OFFICIAL PAGES

 

 

0