Κατευθείαν από το Hollywood, η Creamy W έρχεται να ταράξει τα νερά́ στην Ελλάδα της υγειονομικής κρίσης. Σε συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης πορείας της στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ επεκτείνει τις δραστηριότητές στην Ελλάδα και επενδύει στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και των εκδόσεων.

Ο FrancescoVitali, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και επί χρόνια συνεργάτης στο πλευρό κορυφαίων προσωπικοτήτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, ιδρυτής κι εκδότης της CreamyW δημιουργεί με μία ομάδα έμπειρων στελεχών – ένα νέο ξεχωριστό Brand στον χώρο των έντυπων και ψηφιακών εκδόσεων.

–GREEKSCHANNEL.COM

Ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο του 2020, βρίσκεται online ανανεωμένο το ποιοτικό πολιτικό ενημερωτικό πολυπεριοδικό του διαδικτύου Greekschannel.com, με δυνατή δημοσιογραφική ομάδα, η οποία ενισχύεται διαρκώς με νέα πρόσωπα.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα έχει εκδότη/διευθυντή τον FrancescoVitali, σύμβουλο τον Χρόνη Διαμαντόπουλο κι αρχισυντάκτρια την κοινοβουλευτική συντάκτρια Άννα Στεργίου, ενώ το team των πολιτικών συντακτών πλαισιώνουν οι Γιώργος Μελιγγώνης, Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου, Κυριάκος Δημάγγελος, Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος, και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος. Η δυναμική μας ομάδα ενισχύθηκε με την παρουσία του οικονομικού συντάκτη  Γιώργου Κούρου.

Σχολιαστές αρθρογράφοι ο μοναδικός Άρης Δαβαράκης, η δυναμική Αναστασία Γιάμαλη, η έμπειρη Ελένη Βλάμη, και η πολυδιάστατη Ζήνα Κουτσελίνη.

Πολιτιστικοί συντάκτες οι Καίτη Νικολοπούλου και Ελπίδα Γαϊτάνου.

–ZINACLUB.GR

Πρεμιέρα στις 11 Μαΐου 2021 για το ZinaClub.gr. Ξεκινά να λειτουργεί πλέον κι επισήμως η ιστοσελίδα  ZinaClub.gr.

Επειδή ζωή είναι ό,τι δίνει αξία στις στιγμές μας και χαρά στις αισθήσεις μας, οραματιστήκαμε το ZINACLUB για να μοιραστούμε μαζί σας όσα μας εμπνέουν και μας κάνουν χαρούμενους. Για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.

To ZinaClub.gr είναι πολλά περισσότερα από ένα site.

Είναι τρόπος ζωής. Με πλούσιο περιεχόμενο, αξιόλογους συνεργάτες, e-shop με επιλεγμένα προϊόντα, πολλές εκπλήξεις και δώρα, φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των αναγνωστριών μας.

Zina Club Beauty: Δοκιμάζουμε τα νέα hot προϊόντα και σας προτείνουμε. Συμβουλές και μυστικά ομορφιάς για κάθε ηλικία.

Zina Club Wellness: Υγεία, άσκηση, διατροφή, tips, για να είμαστε πάντα σε φόρμα.

Zina Club Harmony: Ψυχολογία, σχέσεις, αρμονική συμβίωση, ρηξικέλευθες απαγκιστρώσεις, με το βλέμμα μας στραμμένο στον εαυτό μας και σ’ εκείνους που μας αγαπάνε.

Zina Club Food: Εύκολες, νόστιμες, γρήγορες και εντυπωσιακές συνταγές, με πολλές επώνυμες υπογραφές.

Zina Club Travel: Ένας προορισμός δεν είναι ποτέ απλά ένας τόπος, αλλά ένας νέος τρόπος για να βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Προορισμοί, tips, μυστικά για τα ταξίδια μας.

Zina Book Club: Προτάσεις βιβλίων, παρουσιάσεις, αφιερώματα, ενημερώσεις, φεστιβάλ και online αγορές.

–«ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ»

Ήδη έχει προγραμματιστεί η έκδοση του νέου βιβλίου της Ζήνας Κουτσελίνη, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021.

Το «Μία σελίδα την Ημέρα» δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο. Είναι ένας οδηγός αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε. Πρόκειται για τα προσωπικά μαθήματα ζωής και τις προσωπικές αλήθειες της Ζήνας Κουτσελίνη, όπως τα έχει βιώσει η ίδια τόσο προσωπικά, όσο και μέσω τρίτων, και απλόχερα μοιράζεται μαζί μας φέρνοντάς μας μπροστά σε ένα φωτεινό μονοπάτι της ζωής.  Καθημερινές αλήθειες που μας μεταφέρει ως οδηγό για καλύτερες φωτεινές δικές μας ημέρες. Είναι η αλήθεια της αγάπη της για μας και ο καθρέφτης που μας ανοίγει για τη δική μας ζωή.

Είναι αυτές οι 365 ημέρες του χρόνου, που σελίδα-σελίδα, με το ξεκίνημα της ημέρας, έρχονται πλάι μας, αρωγοί στον στεναγμό μας και ελπίδα για την πραγμάτωση των ονείρων μας.

Είναι η αλήθεια με την οποία θα καταφέρουμε να κρατηθούμε στον φωτεινό δρόμο της ζωής.

Μία σελίδα την ημέρα δεν είναι απλώς ένας τίτλος. Είναι η πεμπτουσία τής κάθε καινούργιας ημέρας που μόλις θα ζήσουμε και το πώς θα προετοιμαστούμε για να τη ζήσουμε. Είναι, τελικά, ο απόλυτος οδηγός αισιοδοξίας.

***

Μέχρι το τέλος του χρόνου η εταιρεία προχωρά σε νέες εκδοτικές πρωτοβουλίες.

Τη διεύθυνση παραγωγής έχει ο Χρήστος Σιαμέτης, με μακρά επιτυχημένη θητεία στην αμερικανική αγορά, και την εμπορική διεύθυνση έχει η Κατερίνα Σταθάτου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στη διαφήμιση και στα media, η οποία έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ η Αθηνά Αλαφούζου.

Η CreamyW στον νέο της χώρο στην Κηφισιά, έχοντας μεγάλη τεχνογνωσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι επιτυχημένα project, σκοπεύει να γίνει σημείο αναφοράς στο αναγνωστικό κοινό, για πολύπλευρη ενημέρωση και ψυχαγωγία και παράλληλα ένας πολύτιμος συνεργάτης για την προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων.

 

0