Αν και η  κατηγορία που αντιμετωπίζει ο  πελάτης – ηθοποιός είναι ασελγείς πράξεις παρά τα όσα  έχουν γίνει γνωστά που όπως έχουν παρουσιαστεί συνιστούν βιασμό. Αν, όμως,  το θύμα  συναίνεσε, τότε δεν ευσταθεί ο βιασμός, αλλά ούτε και οι ασελγείς πράξεις. Η δίωξη που ασκήθηκε, δηλαδή, δεν συνάδει με τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά.

Δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς κατέθεσε  ο ηθοποιός παρά μόνον ότι για κάποια σεξουαλικά βοηθήματα αλλά και ναρκωτικά που  έφερε  στην τσάντα του, τα οποία και είχε για προσωπική του χρήση και συγκεκριμένα για ένα ραντεβού που είχε μετά. Επίσης, αναφέρει ότι σταμάτησαν με τον οδηγό του ταξί για σουβλάκι, και υπαινίσσεται συναινετική διαδικασία, η οποία  όμως δεν συνάδει με την άθλια σωματική και ψυχική  εικόνα που παρουσίαζε ο οδηγός του ταξί στο  Ιπποκράτειο.

Ο οδηγός του ταξί, όπως δημοσιοποιήθηκε, κατέθεσε τα ακόλουθα:

«Ο πελάτης τον οδήγησε στην Ομόνοια, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί του ζήτησε να τον περιμένει για να ψωνίσει κάτι. Όταν επέστρεψε, είδε ότι κρατούσε μια σακούλα με πράγματα από sex shop. Μετά τον οδήγησε στο Μοναστηράκι σε ένα μαγαζί με φαγητό. Εκεί βγήκαν και οι δύο από το ταξί γιατί ο πελάτης του πρότεινε να τον κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή ο πελάτης πήγε και πήρε τα τσιγάρα του από το αμάξι. Όταν ξαναμπήκαν στο ταξί, υπήρχε μια έντονη δυσοσμία, την οποία όταν εισέπνευσε, άρχισε να ζαλίζεται. Ήπιαν καφέ για να νιώσει καλύτερα και ξεκίνησαν προς το Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισε να νιώθει μια έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα από όσα του έλεγε ο δράστης»

«Ο δράστης τον οδήγησε στην οδό Λελουδών, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο ερημικό όπου υπήρχαν μόνο νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ο δράστης τον έπιασε από το σβέρκο και ένιωσε πάλι την έντονη δυσοσμία. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του είπε να πάει μαζί του. Αρνήθηκε και ο δράστης απομακρύνθηκε για λίγη ώρα. Κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και τον κοιτούσε. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε να φύγει αλλά άρχισε να ζαλίζεται υπερβολικά. Κόπηκαν τα πόδια του. Δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Έριξε πίσω το κάθισμα και ξάπλωσε στο ταξί για να ηρεμήσει. Μετά δεν θυμάται κάτι, έχει ένα κενό μνήμης. Κάποια στιγμή άρχισε να ξυπνάει και βρήκε τον δράστη να του έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να τον χαϊδεύει. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε τι συμβαίνει και του είπε “αρκετά, ως εδώ”»

«Ο δράστης φάνηκε να εκνευρίζεται και έβαλε το χέρι στην τσέπη. Του ζήτησε να φύγουν και φοβούμενος για τη ζωή του, άρχισε να οδηγεί ακολουθώντας τις οδηγίες του. Κατά τη διαδρομή κάτι έπινε. Όταν έφτασαν στον σταθμό του ΟΣΕ ο δράστης λιποθύμησε. Τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο και μετά δεν θυμάται τίποτα. Θυμάται να τον ξυπνά ο γιατρός στα εξωτερικά  ιατρεία. Όταν ξύπνησε, ένιωσε έντονο πόνο και αναστατωμένος πήγε στο ταξί για να δει αν έλειπαν κάποια πράγματά του, αν τον είχε ληστέψει. Επέστρεψε στο νοσοκομείο, αλλά δε νοσηλεύτηκε. Ήθελε να πάει σπίτι του, να ηρεμήσει. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί και γιατί ήταν στο νοσοκομείο. Επέστρεψε σπίτι του και μετά από ώρες άρχισε να συνέρχεται από τις ναρκωτικές ουσίες που ο δράστης του είχε ρίξει στον καφέ και τον είχε κάνει να εισπνεύσει. Την επόμενη μέρα κατέθεσε στην αστυνομία και πήγε στον ιατροδικαστή. Ο ιατροδικαστής τον ενημέρωσε ότι ο δράστης είχε ασελγήσει πάνω του. Επιθυμεί την ποινική δίωξη του δράστη και την αστική του αποζημίωση».

Τί λέει ο 29χρονος ηθοποιός

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», λέει ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή υποστηρίζοντας ακόμη ότι είναι θύμα παραποιημένων γεγονότων.

Ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν μπορεί να διακρίνει το σκοπό όλου αυτού το πράγματος που γίνεται. 

Σε ότι αφορά στα όσα βρέθηκαν στην τσάντα του ο 29χρονος είπε ότι τα είχε για ένα ραντεβού που θα είχε ακολούθως. Υποστηρίζει μάλιστα ότι το ραντεβού μπορεί να πιστοποιηθεί μέσα από τις επαφές του στο κινητό του τηλέφωνο, για να αποδείξει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια πράξει σαν κι αυτή για την οποία κατηγορείται.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως υποστηρίζει ακόμη ότι κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.

 
3