Νεκρός εντοπίστηκε ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος ο οποίος αγνοείτο από την Παρασκευή, στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Μαραθώνα. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η Γραμμή Ζωής Silver Alert Hellas.

 

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση: «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου».

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση «αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη (anikolouli.gr), αλλά και ανάρτηση δημοσιογράφου που έκανε έκκληση για πληροφορίες στο facebook, ο 32χρονος έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής από το σπίτι όπου ζει με τους γονείς του στον Άγιο Στέφανο και εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητο του μάρκας Fiat και μοντέλο Seicento με αριθμό κυκλοφορίας ΒΥΙ 3360, εντοπίστηκε από την Αστυνομία το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σε οικόπεδο λίγο μετά το φράγμα του Μαραθώνα.

Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και μέσα βρισκόταν το πορτοφόλι του με χρήματα και όλα τα προσωπικά του έγγραφα και το σακίδιο του.

Πηγή : Δυτικές Ματιές

 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 32χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι, στο Μαραθώνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές δεν φαίνεται να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου 32χρονου.

Δείτε το “Silver Alert” που είχε εκδοθεί για τον 32χρονο.

1