Ο Κώστας Μαρτάκης ενώνει τις δυνάμεις του με τη Heaven Music!

 

Η δισκογραφική εταιρεία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ υποδέχεται στη μουσική της οικογένεια τον γοητευτικό τραγουδιστή, που με τη βελούδινη φωνή του έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική.

 

Ο Κώστας Μαρτάκης και η Heaven Music ξεκινάνε μαζί ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα αγαπηθούν.

 

Ο Κώστας Μαρτάκης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία του και σχεδιάζει προσεχτικά το μέλλον του.

 

Την Πέμπτη 19 Απριλίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο της συνεργασίας του με την Heaven Music και μίλησε στο FTHIS.GR για όλα. .

 

 

Νέα δισκογραφική εταιρία, νέο ξεκίνημα. Πώς αισθάνεσαι;

 

Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα που βρίσκομαι κι εγώ στο δυναμικό της Heaven. Είναι κάτι σαν restart στην καριέρα μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στην Heaven γιατί υπάρχει πίστη, υπάρχουν δημιουργικά μυαλά, όρεξη για δουλειά και από την εταιρία και από εμένα, που είμαι μόλις 34 ετών (γέλια). Νομίζω ότι θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα έχουμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

 

Ποιο ήταν το στοιχείο που σε έκανε να πεις το “ναι” στην Heaven Music και να προσχωρήσεις στο δυναμικό της;

 

Η Heaven έχει όρεξη για δουλειά, έχει καινούριες ιδέες, που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί στην δισκογραφία υπάρχει ένας κορεσμός, έχει κάποιους ανθρώπους που τους γνώριζα από πριν και τους εκτιμώ πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι με νέους ανθρώπους, ορεξάτους γι’ αυτό που κάνουν, σε σημείο που λες “πιο πολύ ενδιαφέρονται αυτοί από εμένα”. Είναι ωραίο αυτό.

 

 

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την συνεργασία με την Heaven Music;

 

Προσδοκώ να έχουμε επιτυχίες, να αρέσουν στον κόσμο τα τραγούδια που θα επιλέξουμε και να είμαστε χαρούμενοι, γιατί η ζωή είναι μικρή, η ζωή είναι ωραία και μόνο ωραία πράγματα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Πολλά πράγματα είναι  δουλειά, αλλά στο φινάλε να είμαστε καλά.

 

Τι να περιμένουμε, λοιπόν, το προσεχές διάστημα;

 

Ετοιμάζω έναν καινούριο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι, αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα τραγούδι, προάγγελος του δίσκου αυτού. Θέλω να σου πω, βέβαια, ότι ούτε η ίδια η ομάδα της Heaven δεν ξέρει για τον δίσκο αυτό. Υπήρξαν κάποια τραγούδια στα οποία είχαμε καταλήξει για τον δίσκο, αλλά εξαιτίας μιας πρότασης που μου έγινε το πάμε πάλι λίγο από την αρχή. Είναι μια πολύ μεγάλη συνεργασία που θα κάνω δισκογραφικά, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά γιατί είμαι προληπτικός.

 

 

Ερμηνεύεις το επίσημο soundtrack του μυθιστορήματος Protogenesis της Αμερικανίδας συγγραφέως Alysia Helming. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

 

Είναι μια πολύ μεγάλη συνεργασία. Είναι τρομερό να μπορείς να εμπνέεις ένας άνθρωπο και να γράφει μια επταλογία, η οποία αφορά και την μυθολογία της αρχαίας Ελλάδας και όλο αυτό μέσω εμού σαν χαρακτήρας να μπορεί να προωθείται και η Ελλάδα στο εξωτερικό. Χαίρομαι πάρα πολύ που συμβάλω κι εγώ λίγο μέσα σε όλο αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα στήριζα την χώρα μας και προσπαθούσα να την προβάλλω στο εξωτερικό, από την δική μου μικρή θέση στον χάρτη. Το έχω πάντα στο μυαλό μου αυτό. Όσο μπορώ, όπως μπορώ, να βάζω ένα μικρό λιθαράκι.

 

 

Βρίσκεσαι ήδη 12 χρόνια στη δισκογραφία. Πώς κύλησαν και τι έμαθες μέσα σε αυτά;

 

Δώδεκα χρόνια, γεράσαμε (γέλια). Πέρασαν πολύ ωραία, δημιουργικά, με άγχος, με κάποιες ανασφάλειες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από δώδεκα χρόνια πορείας στον χώρο μπορώ να σου πω ότι είμαι γεμάτος, είμαι χαρούμενος και έχω πάρα πολλά πράγματα να δώσω στον κόσμο. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που έμαθα όμως ακόμα καλύτερα, γιατί ήμουν από πάντα έτσι, και μπορώ να το πω σαν συμβουλή σε όλους τους ανθρώπους είναι το εξής: δουλειά. Μόνο με δουλειά πάει ο άνθρωπος μπροστά. Όσο δουλεύεις και αγαπάς αυτό που κάνεις έχεις περιθώρια εξέλιξης.

 

Στα πρώτα βήματα σου βήματα όλοι μιλούσαν για τον νεαρό κούκλο που έχει (και) ωραία φωνή. Πιστεύεις ότι τώρα έχει αλλάξει αυτό;

 

Δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι πώς δεν μένουν τόσο στην εμφάνιση μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Με έχουν αναγνωρίσει σαν καλλιτέχνη. Με έχει αποδεχτεί ο κόσμος σαν τραγουδιστή. Λογικό ήταν στην αρχή που είχα εμφανιστεί στο Dream Show να μείνουν όλοι στην εικόνα μου. Νομίζω ότι το έχω καταφέρει αυτό. Ο κόσμος αγαπάει τα τραγούδια μου κι εμένα σαν καλλιτέχνη, όχι σαν εμφάνιση.

 

 

Σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις όλα; Και αν ναι, τι σε κράτησε στον χώρο;

 

Όχι! Επειδή μια καριέρα έχει και τα πάνω της και τα κάτω της, μπορεί να ήρθε στο μυαλό μου το “που πάω;”, “ποιος είμαι;”, “τι κάνω;”, αλλά να τα παρατήσω ποτέ. Είμαι γεννημένος έτσι σαν άνθρωπος και όταν βλέπω τα σκούρα να δυναμώνω περισσότερο. Δεν “μικραίνω” δηλαδή όταν έρχονται τα σκούρα, αντίθετα “μεγαλώνω”. Πεισμώνω περισσότερο και προσπαθώ να βρω μια λύση, γιατί πιστεύω ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του.

 

Εκτός από το τραγούδι σ’ έχουμε και σε ρόλο παρουσιαστή…

 

Δουλεύω πολύ και είμαι focus στο τραγούδι πια. Επειδή έχω κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα μου μέχρι τώρα, ίσως μπέρδεψα τον κόσμο με την “ταυτότητά” μου, τι είμαι και ποιος είμαι. Πλέον, έχω αποφασίσει ότι θέλω να επικεντρωθώ σ’ αυτό που με γνώρισε και μ’ αγάπησε ο κόσμος.

 

 

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σε δέκα χρόνια από σήμερα;

 

Με φαντάζομαι να τραγουδάω ακόμα, γιατί αγαπώ πάρα πολύ το τραγούδι, είναι η ζωή μου και εκφράζομαι μέσα από αυτό. Να έχω τραγούδια που θα αγαπάει ο κόσμος και ίσως, αν είμαι τυχερός, μια οικογένεια.

 

Πηγή

 

0