Η SA.GA theorisis είναι μία Ελληνική επιχείρηση και με βάση την πολυετή πείρα της, σχεδιάζει και υλοποιεί ρούχα ποιότητας με μεράκι, με υφάσματα εισαγωγής ανεξίτηλα, με άριστο αποτέλεσμα ραφής και εφαρμογής!

 Θα διαπιστώστε συγχρόνως, ότι οι τιμές είναι τόσο χαμηλές, έτσι ούτως ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών μας!  

Σχεδιάστρια είναι η Γαρυφαλλιά Σαμίου η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με το ρούχο από πολύ μικρή ηλικία μιας & ήταν το αγαπημένο της παιχνίδι! Η καλύτερη σπουδή είναι η ίδια η εμπειρία κι έτσι αφού εργάστηκε στη ραφή & την υλοποίηση εσωρούχων, βραδινού, σπορ, γυναικείου & ανδρικού ενδύματος σε επώνυμες εταιρείες ρούχων για χρόνια, σπούδασε σχέδιο μόδας, κοπτική, βιοτεχνικό πατρόν, moulage, costumizing, ιστορία κοστουμιού, χρωματολογία, υφασματολογία, styling & ενδυματολογία σε επώνυμη σχολή των Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια μόδας από τον αξέχαστο Billy Bo

Η εμπειρία σχετικά με την σχεδίαση & την υλοποίηση πάσης φύσεως ενδύματος από εσώρουχο & μαγιό, βραδινές τουαλέτες & απλά καθημερινά έως σπορ, χορευτικά, εξεζητημένα & κοστούμια show, ρυθμικής γυμναστικής & θεάτρου είναι μεγάλη, βραβεύτηκαν κοστούμια της σε διαγωνισμούς χορού, αγώνες ρυθμικής & όχι μόνο, για την πρωτοτυπία, την αισθητική & την λειτουργικότητα τους.

Είναι αδελφή της αγαπημένης μας τραγουδίστριας Άντζυς.

H πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό στη ραφή & στην υλοποίηση του ρούχου ήταν το έναυσμα για εκείνη για να γεννηθεί το brand της SA.GA theorisis που περιλαμβάνει τα αρχικά του ονόματός της.

Οι συλλογές της, σχεδιασμένες αποκλειστικά από την ίδια, καλύπτουν τόσο το κλασσικό ρούχο όσο & το μοντέρνο! Αναζητήστε τις, σε επιλεγμένα καταστήματα… 

 

 

5