Ο φανταστικός φούρναρης – καλλιτέχνης από τα Γιαννιτσά! – Δημιουργεί έργα τέχνης πάνω σε φρατζόλες!

 

Ένα περίεργο χόμπι έχει ένας φούρναρης στα Γιαννιτσά, ο οποίος κατάφερε να συνδυάσει την δουλειά του με το χόμπι του, δηλαδή την ζωγραφική.

 

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Προφρομίδης εργάζεται στον «Παληός ο Φούρνος» στα Γιαννιτσά της Μακεδονίας και έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό.

 

Ο ίδιος φαίνεται πως βαρέθηκε να ακολουθεί την κλασική διαδικασία παραγωγής ψωμιού και αποφάσισε να τα διακοσμήσει με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

 

Ζωγραφίζοντας πάνω στο ψωμί, άλλοτε κινούμενα σχέδια, άλλοτε τις σημαίες αθλητικών ομάδων κι άλλοτε γράφοντας διάφορα συνθήματα, ο κ. Προφρομίδης φαίνεται πως βλέπει την τέχνη του ψωμιού με… άλλο μάτι, πιο καλλιτεχνικό.

 

Πέρα από τις ζωγραφιές με γνωστά πρόσωπα, δεν λείπουν και οι άρτοι με εντυπωσιακά σχέδια, όπως περίτεχνα φύλλα και περίεργα μοτίβα, ενώ μερικές ζωγραφιές φαίνονται τόσο δύσκολες που είναι απορίας άξιο πως το κάνει.

 

Ο φούρναρης πάντως έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες με τα αριστουργήματά του στο Facebook, με καθεμία από αυτές να συγκεντρώνει πάνω από 100 likes. Φαίνεται πως οι χρήστες του διαδικτύου θαυμάζουν εκτός από το μεράκι του και την… φαντασία του.

 

 

Πηγή

 

0