Ο Σιάφης «μιλάει μόνος του» κάθε Κυριακή και βρίσκεται μόνιμα στο top ten του spotify!!! Πρόκειται για την νέα χιουμοριστική σειρά podcast του Κωνσταντίνου Σιάφη με τίτλο Talk Alone!!!

 

 

Όπως μας λέει ο ίδιος: Ξεκίνησα να προβάρω το δεύτερο επεισόδιο για το ΤΣΑ-ΝΤΑΡ, το Vidcast μου στο YouTube. Συνεπάρθηκα από τις σκέψεις μου και τελικά ξεκινάω podcast, ό,τι να ΄ναι. Καλή ακρόαση ενώ πλένετε πιάτα, γιατί έτσι δουλεύει αυτό, νομίζω…

Στο Talk Alone ο Κωνσταντίνος Σιάφης μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από την καθημερινότητα του, ως φοιτητής που είναι. Άμεσος, απρόβλεπτος, αθυρόστομος, προκλητικός, αστείρευτος και με έντονη τη διάθεση για χιούμορ κατάφερε μέσα στον πρώτο μήνα των εκπομπών του να κάνει τους ακροατές να τον ακολουθούν με ενθουσιασμό!

 

 

Ο Κωνσταντίνος Σιάφης κατάγεται από τα Τρίκαλα και σπουδάζει στο τμήμα Πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Κέρκυρας (μία από τις τελευταίες του επιλογές στις πανελλαδικές εξετάσεις). Ασχολείται με την φωτογραφία, του αρέσει το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και μιλάει λίγα βλάχικα (όντως πολύ λίγα). Έχει δουλέψει (όπως ο περισσότερος κόσμος) σαν σερβιτόρος και μπάρμαν σε διάφορα μαγαζιά και ακόμα το προσπαθεί…

Μέσα στην δεύτερη καραντίνα ξεκίνησε για πλάκα να ασχολείται με το στο Tik Tok και γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό (109.5K followers) που τον ακολουθεί σε όποια πλατφόρμα κι αν κάνει λογαριασμό. 

 

 

Το Talk Alone είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες https://www.motherproductions.gr/podcast

 

Follow Konstantinos Siafis on: YouTube | Instagram | TikTok 

 

 

 

 

0