Με νέα συγκλονιστικά επεισόδια ξεκίνησε η γνωστή πλέον σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές και θα μας κρατήσει συντροφιά και τον ερχόμενο χειμώνα!Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε πολλά και νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στην ζωή των Δεμερτζήδων και θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Κιάρι!!

 

 

Στις νέες αφίξεις ρόλων λοιπόν ειναι η Άννα Ανδριανού που θα παίξει τον ρόλο της Ουράνιας αντίζηλο της Μαργέτας από τα παλιά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον ρόλο του Φάνη Παράσχου ανηψιό του Στέφανου (Σταύρος Ζαλμάς) που κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, ο Μιχάλης Καλιότσος στον ρόλο του Θωμά Γιαννίκου που μαζί με τον Νίκο Πολοζιάννη στον ρόλο του Κώστα Θεοδώρου θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τα κτήματα των Δεμερτζήδων, καθώς και ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος ως κομματάρχης Αποστολόπουλος που θα εμποδίσει τον προεκλογικό αγώνα της Μαργέτας!

 

Πολλές εξελίξεις θα συμβούν στο Κιάρι που σίγουρα θα κρατήσει και φέτος αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Μια παραγωγή της Αργοναύτες Α.Ε σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου και Παναγιώτη Πορτοκαλάκη,που μας υπόσχονται δυνατή πλοκή, μυστήριο, ίντριγκες και φυσικά ο έρωτας που θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στην καθημερινή σειρά του OPEN με μια συγκλονιστική Πέμη Ζούνη στον ρόλο της Μαργέτας! Η συνέχεια επί της οθόνης!

 

 

 

3